V Horce na čtyři měsíce uzavřou hlavní silnici, změní se trasy autobusů

Řidiči i cestující v MHD se musí připravit na další omezení. Od úterý 14. 3. 2023 do středy 12. 7. budou probíhat stavební práce na opravě inženýrských sítí a vozovky v ulici Olomoucká v Horce nad Moravou. Silnice bude uzavřena pro auta i pro autobusy MHD.

V Horce zavřou na čtyři měsíce hlavní průjezd obcí | Foto: Google Maps

Autobusové linky č. 18 a 20 budou provozovány dle výlukových jízdních řádů, které budou zveřejněny na jednotlivých zastávkách a v elektronické podobě na https://www.dpmo.cz/informace-pro-cestujici/aktuality/?id=550

Linka č. 18 bude provozována pouze v úseku Tržnice - Řepčín, železárny. Linkou nebudou obsluhovány zastávky Poděbrady; Horka, U přejezdu; Horka; Horka, škola a Skrbeň.

Linka č. 20 bude mezi zastávkami Horka, U Přejezdu a Horka vedena v obou směrech po objízdné trase přes Křelov a Skrbeň. Vzhledem k délce objízdné trasy dochází k časovým posunům jednotlivých spojů. Starosta obce Horka Luděk Tichý už upozornil obyvatele této obce, že cesta autobusem č. 20 z Horky přes Skrbeň bude asi o deset minut delší. 

Pro ostatní dopravu platí objízdná trasa přes obce Skrbeň a Chomoutov

V Horce zůstane plně průjezdná ulice Okružní, ulice Družstevní bude od křižovatky s ulicí 1. máje obousměrná, ve směru z ulice Olomoucká bude ale Družstevní uzavřená. 




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty