Z prodejny zmizely značkové oděvy za 15 tisíc. Policie pátrá po totožnosti tohoto muže

Olomoučtí policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže v souvislosti s prověřováním krádeže sportovního oblečení. Cena odcizeného zboží byla asi 15 tisíc korun.

Policie pátrá po neznámém muži

Ke krádeži došlo v úterý 3. ledna okolo 16. hodiny v olomoucké prodejně sportovních potřeb. Dosud neznámý pachatel odcizil bundu a kalhoty v celkové hodnotě téměř 15 000 korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, na který trestní zákoník ukládá mimo jiné trest odnětí svobody až na dvě léta.

"Vyzýváme muže, zachyceného na videozáznamu, aby se přihlásil na kteroukoliv policejní služebnu nebo kontaktoval bezplatnou telefonní linku 158. Svojí svědeckou výpovědí by mohl značnou měrou přispět k objasnění věci," uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Pokud by někdo z občanů muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na tel. 974 766 651, emailem: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty