Po úspěšné generálce se dnes večer Andrův stadion promění v největší koncertní síň na Moravě

V pátek 9. června zažije Andrův stadion netypické představení. Místo fotbalistů obsadí hrací plochu tentokrát umělci. Přípravy jsou v plném proudu a přímo na trávníku už vyrostlo pódium. V čttek se odehrála i genrálízkoa. Významná část vstupenek je již prodaná, nicméně lístky jsou stále k dostání přes Ticketportal.

Foto: sigmafotbal.cz

V rámci unikátního open air koncertu Festival filharmonie se olomouckému publiku představí Eva Urbanová, Vojtěch Dyk, Janek Ledecký či Bohuš Matuš, samozřejmě za doprovodu Moravské filharmonie.

Na ploše, kde se obvykle prohánějí fotbalisté Breite, Beneš, Růsek, Pospíšil a spol., muselo vyrůst pódium o rozměrech 15 x 12 metrů. Stabilitu konstrukce, která nese 35 světel, zajišťují barely s vodou vážící dohromady okolo 18 tun. Četa patnácti mužů musela kolos, jenž sám o sobě váží dvanáct tun, postavit za 48 hodin. Ve čtvrtek odpoledne a večer se tu odehrála generální zkouška, vše dopadlo dobře. 


"Rád bych pozval diváky, protože v tuto chvíli jde skutečně o mimořádnou příležitost vidět špičkové umělce v unikátním prostředí. Pevně věříme, že se podaří založit tradici a v letních měsících budeme podobné kulturní akce na našem krásném stadionu pořádat pravidelně," řekl Jiří Ficner, místopředseda představenstva SK Sigma Olomouc

Větší část vstupenek na Festival filharmonie, který odstartuje v pátek 9. června v 19 hodin, už je vyprodaná. Nicméně další jsou stále k dispozici přes Ticketportal. ODKAZ K ZAKOUPENÍ VSTUPENEK ZDE




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty