SOUTĚŽ: Dobývání hradu Plumlov slibuje nabitý program. Vyhrajte vstupenky

První červencový týden bude na zámku Plumlov patřit šermířům. Dobývání zámku mohou lidé navštívit 5. a 6. července a také o víkendu 8. a 9. července. Olomoucký Report pro vás má připravené vstupenky na tuto akci, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěž bude ukončena 27. června v 9:00. Soutěžní formulář naleznete na konci tohoto článku.

Akce s názvem Dobývání hradu Plumlov láká malé i velké na kvalitní celodenní program. Na místě vystoupí skupina historického šermu Valmont nebo divadelní a šermířská společnost Corporal. Chybět nebude ani sokolníci s ukázkou výcviku dravých ptáků a kovářský mistr Jakub. Připraveny budou i kostýmové prohlídky zámku a pohádkové prohlídky hradních sklepů.

Více informací o vstupném najdou zájemci na webových stránkách www.plumlov-zamek.cz.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 3x dvě vstupenky na dobývání hradu Plumlov. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Tři výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme 30. června pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje kovářský mistr?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty