Večerní pohoda u Trojice začíná už tento pátek. Oživovat bude červencové a srpnové město

Oblíbené letní hudební večery na Horním náměstí jsou zpět! Lehátka, osvěžovače, drinky a muzika, tedy Večerní pohoda u Trojice. Tentokrát každý pátek od 19 a od 20:30 hodin a začíná se už 14. července. Na rozdíl od předchozích sezón byl festival redukován na jeden večer v týdnu, zatímco do loňska bývaly koncerty vždy v pátky a soboty.

Natálie Tichánková vystoupí v rámci festivalu Večerní pohoda u Trojice | Foto: Daniel Schulz

Multižánrový festival Večerní pohoda u Trojice zahájí připomenutí 84. výročí narození jedné z největších legend české populární hudby Karla Gotta v podání známého olomouckého interpreta Honzy Mlčocha.

Během prázdnin se pak můžete těšit na Petra Vondráčka a kapelu Lokomotiva, jejichž vystoupení bude na motivy koncertu krále rokenrolu Elvise Presleyho Aloha from Hawaii, dále hity legendární kapely Beatles v podání skupiny Pangea – The Beatles revival band. Nebude chybět ani oblíbený folk v podání Vojty Nedvěda, kapela Event jazz s novinkou Stinga či španělské rytmy v rámci tradičního festivalu Colores flamencos. Závěr festivalu bude patřit úžasné olomoucké zpěvačce Natálii Tichánkové a její kapele 4GOOD.

Večerní pohoda u Trojice oživí centrum města každý pátek od 14. července do 18. srpna. Začátky koncertů jsou vždy v 19 a 20:30 hodin.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty