Zvládnete fyzické testy k Policii České republiky?

Zvažujete práci u policie a máte obavy z fyzických testů? Nebo jste prostě zvědaví, zda byste takové testy zvládli? Anebo se chcete hecnout a překvapit sami sebe? Neváhejte a skočte do toho! Nezávazně, nanečisto, bez stresu a nervozity. A s jedinečným bonusem navíc!

Nenechte si ujít tuto příležitost. Po úspěšné červencové akci opět zveme v pátek 25.8.2023 v 10:00 všechny zájemce a zájemkyně z řad široké veřejnosti do budovy Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje na třídě Kosmonautů 10 v Olomouci.

Fyzické testy budete provádět pod dohledem instruktorů služební přípravy. Zkušení policisté, kteří kromě prověřování fyzické způsobilosti zájemců o službu u policie, také trénují všechny policisty a policistky sloužící v Olomouckém kraji. S nimi si vyzkoušíte stejné fyzické testy, jaké musí absolvovat všichni naši budoucí policisté v rámci svého přijímacího řízení, ale Vy si je vyzkoušíte bez nervů a trémy.

A když fyzičky splníte, odnesete si kromě dobrého pocitu i cenný bonus v podobě osvědčení s roční platností, díky kterému získáte obrovskou výhodu! Když se totiž během této doby rozhodnete stát policistou nebo policistkou, Vy na rozdíl od ostatních, už budete mít celou jednu třetinu přijímacího řízení úspěšně splněnou a nebudete muset obávané fyzické testy absolvovat znovu.

https://nabor.policie.cz/clanek/pozadujeme-posouzeni-fyzicke-zpusobilosti-uchazece.aspx

V pátek 21. července 2023, kdy v Olomouci proběhlo velmi úspěšné prázdninové kolo policejních fyziček nanečisto, se všichni zúčastnění shodovali, že stálo za to si přijít fyzičky takto na pohodu zkusit. Na místě vládla výborná nálada a vzájemná podpora, protože to přece bylo tzv. „nanečisto“. Když není člověk pod tlakem a nesvazuje ho nervozita, výsledky v jednotlivých disciplínách fyzických testů jsou vždy lepší, o čemž taky svědčí výsledek této akce pro veřejnost.

Po přivítání zájemců a seznámení s průběhem testů si v tělocvičně budovy Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje všichni zájemci odcvičili dvě disciplíny, kliky a celomotorický test. Následně na blízkém stadionu absolvovali dvě běžecké disciplíny, člunkový běh a běh na 1.000 metrů. Akce se zúčastnilo 15 zájemců a zájemkyň ve věkovém rozpětí cca 15 až 50 let, z nichž 13 testy úspěšně splnilo a obdrželo roční certifikát. V testech je nutné dosáhnout v součtu minimálně 36 bodů, zároveň u žádné ze 4 disciplín nesmí být dosaženo méně než 4 body. Někteří z úspěšných zájemců byli sami překvapeni, jak velmi dobrých výsledků dosáhli. Nejlepší ze všech získal v součtu dokonce 71 bodů.

Ještě s účastí váháte? Tak pozor, kdyby se někomu z Vás testy nepovedly, můžete bez obav přijít na kterékoliv další kolo fyziček nanečisto a zkoušet si testy i opakovaně. Naši instruktoři služebního výcviku Vás při nich podpoří a poradí, co zlepšit a jak na sobě zapracovat.

Těšíme se na Vás. Přihlaste se prostřednictvím sociálních sítí, do UDÁLOSTI zveřejněné na FB PolicieCz, případně na tel. čísle 702 205 986. S sebou si vezměte sportovní oblečení a obuv vhodnou do venkovních prostor. Na místě Vám také poskytneme veškeré informace k přijímacímu řízení k Policii České republiky a k možnostem uplatnění u policie. A že těch možností u nás je! Jsme jeden z největších zaměstnavatelů v republice. Můžete získat PRÁCI 158x jinak. Zajímavou práci, která Vám zajistí stálý plat, životní jistotu, podporu tisíců kolegů a benefity, které oceníte.



Zúčastníte se fyzických testů nanečisto?

  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty