Na Poděbradech budou tvarůžkové hody i víkend s jídlem a diskotékou pro pamětníky

Retro lahůdky i diskotéka pro pamětníky, tvarůžkové hody, dýňování a halloweenská stezka. V říjnu bude na Olomouckých Poděbradech pořádně živo. Jedna plánovaná akce je lepší než druhá!

Tvarůžkové hody lákají na Poděbrady | Zdroj: ok-tourism.cz

Už o tomto víkendu potěší všechny milovníky olomoucké gastronomické speciality TVARŮŽKOVÉ HODY.  Konají se v termínu 7. a 8. října a otevřeno je vždy od 10 hodin.

Jedná se o akci, kterou na Poděbradech pořádají s úspěchem již několikátým rokem. Návštěvníci se zde mohou těšit na studené i teplé speciality ve znamení tvarůžků, zajímavostí rozhodně bude například švestkový koláč s tvarůžkovou drobenkou. Nebudou chybět ani pivní speciály a sobotní soutěže pro celou rodinu.

Další akcí v pořadí je RETRO víkend , který se odehraje v termínu 21. a 22. října. Jedná o první ročník akce, kde budou pro návštěvníky připraveny nejen "dobové" potravinářské speciality, kdysi velmi populární mléčný bar, ale rovněž tématicky laděnou zábavu a diskotéku včetně stylové módní přehlídky. Už samotná grafická pozvánka na tuto retro akci (viz dole) hovoří jasnou řečí. 

Poslední akcí, kterou na Poděbradech zakončí letošní měsíc říjen, bude tradiční Dýňování & Halloweenská stezka v termínu 28. října. Jedná se o několikátý ročník akce, kdy pro děti budou připravené dýně, ze kterých si mohou vydlabat svého strašáka a pod záštitou neziskové organizace Atomika a Svišti v pohybu, bude připravena aktivita se spoustou úkolů na strašidelné halloweenské stezce. Nebude chybět tematicky laděné menu, přes jídlo až po pití.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty