Na Olomouc nezapomenou! Tři reprezentanti pařili v Belmondu a za trest byli okamžitě vyřazeni

DOPLNĚNO Tři hráči národního týmu zásadním způsobem v sobotu v noci porušili interní pravidla reprezentace. Jakub Brabec, Vladimír Coufal a Jan Kuchta s okamžitou platností z rozhodnutí vedení reprezentace opustili sraz národního týmu. Tolik strohé vyjádření na stránkách české fotbalové reprezentace.

V listopadu 2021 si Brabec a Kuchta výhru reprezentace v Olomouci užívali. V pondělí u toho oni dva ani kolega Vladimír Coufal nebudou. | Foto: sigmafotbal.cz

V pátek bojovala česká reprezentace ve Varšavě o postup na euro šampionát. Po remíze 1:1 bylo zřejmé, že Polsko je už ze hry o postup vyřazeno a Češi musí v následujícím utkání aspoň remízovat, aby měli EURO jisté. Rozhodující utkání s Modavskem se hraje v pondělí v Olomouci. Jenže tři reprezentanti budu mít na Olomouc úplně jiné vzpomínky než na perfektně připavený pažit Androva stadionu.

Podle deníku iSport.cz  se trojice hráčů Brabec, Coufal a Kuchta vypravila v doprovodu člena Výkonného výboru FAČR Tomáše Neumanna do centra Olomouce. Předcházel tomu regenerační program v centru Omega, kde hráči relaxovali a odpočívali po náročné páteční bitvě. Foblaiutsé zde pak i rozdávali autogramy a vše se zdálo být v pohodě. Zmíněným třem frajerům, kteří jinak patří klubům West Ham, Sparta a Aris Soluň, to ale přišlo málo a tak se vydali za divočejším povyražením. Věhlasná diskotéka Belmondo jim ho poskytla, a nejspíš úspěšně, protože tam prý zůstali až do časných ranních nedělních hodin. Viděly je tam desítky lidí a ven se dostalo i několik snímků.

Pikantní přitom je, že zrovna v Belmondu v sobotu večer slavily konec sezóny spousty fotbalistů z nižších soutěží. Bylo tedy otázkou minut, kdy trojici reprezentantů někdo pozná. To se samozřejmě také stalo. Mimochodem, pro amatérské fotbalisty bylo sice nečekané setkání v Belmondu určitě zajímavým překvapením, pro většinu z nich ale spíš nepříjemným. Mnozí mluvili o zklamání z toho, že reprezenanti před důležitým utkáním tráví noc na diskotéce.        

Reakce vedení reprezentačního týmu byla rychlá. Všichni tři dostali z repre vyhazov za hrubé porušení interních pravidel. Není divu, takové chování je opradu hodně neprofesionální. Tisíce fanoušků, kteří mají na vyprodaný pondělní zápas vstupenky, teď musí doufat, že jejich absence český tým nepoškodí natolik, aby nezvládl naplnit postupové ambice.   

Snímek z klubu Belmondo | Zdroj: twitter.com / Sparta out of Context



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty