Včelí bludiště, stopy zvířat, výlet pod vodní hladinu... Začíná unikátní výstava Mezi námi zvířaty

Do olomoucké Galerie Šantovka míří unikátní výstava, která nabídne návštěvníkům možnost poměřit si své smyslové schopnosti a fyzické dovednosti s vybranými zvířaty. Kromě třinácti interaktivních exponátů na zákazníky čekají workshopy připravené ve spolupráci s Pevností poznání. Celá expozice nabídne návštěvníkům možnost nahlédnout nejen do zvířecího světa, ale i pod vodní hladinu.

Premiéra putovní výstavy s názvem „Mezi námi zvířaty“ libereckého science centra IQLANDIA, která navazuje na úspěšné výstavy „Poznávej se“ a „Kriminálka“, proběhne v Galerii Šantovka od 19. ledna a potrvá až do 7. února. Nabízí širokou škálu interaktivních exponátů, které potěší malé i velké návštěvníky. Díky nim mohou zákazníci porovnat například svou váhu, frekvenci sluchu nebo třeba skok daleký s vybranými zástupci zvířat.

„Nejmenší zákazníci si mohou vyzkoušet včelí bludiště, poznat hmatem různé povrchy zvířat anebo si vytvořit 3D reliéf svého těla, který v přírodě zanechávají zvířata ve formě stop,“ říká marketingová koordinátorka Kateřina Zemánková.

Celou výstavu doplní 20. ledna dva zajímavé vzdělávací workshopy, které vzniknou ve spolupráci s Pevností poznání. Umožní zákazníkům nahlédnout pod vodní hladinu a zažít neuvěřitelnou cestu za poznáním fyzikálních a chemických jevů. Návštěvníci se mohou v rámci výstavy zapojit do soutěže o dárkové poukazy Galerie Šantovka. Akce slibuje zábavu pro všechny věkové kategorie. Expozice je připravena v českém, slovenském i anglickém jazyce a je vhodná nejen pro rodiny či jednotlivce, ale i pro návštěvu celých školních tříd, pro které může být vhodnou edukativní pomůckou.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty