Mladý muž chtěl zaujmout virtuální přítelkyni svou chloubou, místo toho se dočkal vydírání

Dost drsnou zkušenost s prostředím virtuálních známostí udělal mladý muž z Olomouce. Místo dlouhodobého vztahu, který prý hledal, se dočkal nervů a vydírání.

Ilustrační foto: Pixabay.com / Sevenheads

Na případu trestného činu vydírání pracují olomoučtí kriminalisté od minulého týdne. Tehdy se na policejní služebnu dostavil mladší muž a uvedl, že si před dvěma dny začal psát na internetové seznamce s mladou dívkou, která mu sdělila, že má 19 let. Oba dva se shodovali v tom, že touto cestou hledají dlouhodobý vztah, a tak si začali psát a brzy poté si přeposílali i fotografie. Oznamovatel byl natolik odvážný, že domnělé přítelkyni odeslal intimní fotku svého mužství. "Vzápětí ale jejich komunikace nabrala jiné obrátky a to po sdělení, že dívce není 19, ale 14 let. Nato s ní muž konverzaci ukončil. Jenže o dva dny později se mu ozval „právník“ mladé ženy a chtěl po něm zaplatit 50 tisíc korun s tím, že jinak všechno oznámí na policii," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Muž se naštěstí nenechal zastrašit a žádné peníze neodeslal, naopak po uvážení přišel celou věc oznámit na příslušné policejní oddělení.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty