Hádka skončila brutálním zbitím a odvozem zraněného do nemocnice

Další případ neskutečné agresivity řešila policie včera v Přerově. Na ulici se tam pohádali dva muži, přičemž mladší staršího následně zbil tak, že jej ve vážném stavu musela odvézt sanitka.

Foto: iStockPhoto.com / encklc

Včera krátce po poledni vyjížděla hlídka na základě předchozího oznámení na tísňovou linku 158 do Přerova, do místní části Předmostí na ulici Tyršova. Oznamovatel uvedl, že na uvedeném místě se vzájemně napadají dvě osoby.

"Přivolaná hlídka na místě zjistila, že mezi dvěma muži ve věku 33 a 45 let došlo nejprve ke slovní výměně názorů, která přerostla ve fyzické napadení. Mladší z nich druhého chytil za oděv a podkopl mu nohy. Vlivem toho spadl napadený na zem a útočník na něho, kde ho pěstí a hlavou udeřil do obličeje a hlavou mu tloukl o zem," popsala tisková mluvčí policie Miluše Zajícová.

Zraněný muž musel být z místa převezen do nemocnice. Útočníka policie zajistila a převezla na služebnu. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty