Ladislav Okleštěk: Nabízím slušnost a poctivou práci

Platy a důchody rostou. S covidem jsme se snad už definitivně vypořádali. Výstavba silnic a dálnic se konečně rozjela, nemocnice se díky vládním investicím mění jako nikdy dříve… Tak proč jít letos volit?

Byl to právě Ladislav Okleštěk, kdo zásadně navýšil peníze pro olomoucký venkov, hasiče, sociální služby, zdravotnictví a rozhýbal opravy silnic.

Sám sobě si v poslední době kladu podobnou otázku: Proč ještě kandidovat? V politice jsem si jako starosta, hejtman a poslanec „odkroutil“ čtvrt století. Vždy jsem si hleděl práce. Nikdy jsem neměl potřebu předvádět se ve Sněmovně před televizními kamerami a urážet politické oponenty, aby se můj projev dostal do hlavních zpráv. Místo slovních i fyzických „flákanců“ dávám přednost slušnému jednání, které sice není vidět, ale přináší opravdový užitek pro lidi. 

Právě díky desítkám schůzek se nám konečně podařilo nastartovat modernizaci silnic v celém regionu od Přerovska a Prostějovska až po Šumpersko a Jesenicko. Vím, že je třeba v tom pokračovat, a vím, jak na to. Nový stavební zákon připravený hnutím ANO zajistí, aby stavbu dalších silnic nemohli blokovat vlastníci několika metrů pozemků ani ekologičtí fanatici.

"Místo flákanců dávám přednost slušnému jednání"

Díky mnoha dalším jednáním a úsilí jsme v Olomouckém kraji jako první v republice spustili novou koncepci paliativní péče, která všem zajistí důstojné stáří. I tady nás čeká ještě hodně práce, kterou si naši senioři opravdu zaslouží.

Velkým tématem dalších let bude zdravotnictví. Jeho kvalitu důkladně prověřil covid – na vlastní kůži jsme poznali, jak máme skvěle vybavené nemocnice, erudované lékaře a obětavé sestřičky. Ale zároveň si dobře uvědomujeme, že musíme zlepšit kvalitu a dostupnost péče v odlehlých regionech, kde už dnes chybí praktici, zubaři, gynekologové.

Témat, která nutně potřebují poctivou práci, je daleko více. A právě to je moje motivace, proč opět kandiduji do Sněmovny. Věřím, že podobnou motivaci budete mít vy, abyste přišli k volbám a dali svůj jedinečný hlas našemu hnutí ANO.

Děkuji vám!

Ladislav Okleštěk

www.ladislavoklestek.cz

Komerční sdělení (PR), zavadatel a objednatel: ANO 2011

LADISLAV OKLEŠTĚK se narodil v Prostějově, je mu 60 let. Dvacet roků starostoval ve Výšovicích na Prostějovsku. Byl jedním z prvních členů hnutí ANO v Olomouckém kraji. Opakovaně uspěl v parlamentních volbách, členem Poslanecké sněmovny je od roku 2013. 

Život ale zná i z druhé strany, pracoval v zemědělském družstvu a v době starostování podnikal, 16 z 20 let byl neuvolněným starostou a vedení obce tak bylo vlastně jeho koníčkem.

Jako hejtman Olomouckého kraje prosadil řadu důležitých věcí. Konečně se začaly opravovat krajské silnice, nebývalé množství peněz šlo do zdravotní péče, na rozvoj venkova a hasičům. Jako první v republice vytvořil koncepci paliativní péče pro důstojné stáří. Loni suverénně vyhrál krajské volby, když získal historicky nejvyšší počet hlasů pro hnutí ANO v Olomouckém kraji. Post hejtmana však neobhájil. Sedm malých stran udělalo podraz na voliče a vítěze voleb obešlo.

Ladislav Okleštěk letos vede jako krajský lídr kandidátku hnutí ANO do říjnových parlamentních voleb.

Je ženatý, má dceru a syna, vnučku Alžbětku a vnuka Tomáška.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty