Bazény za korunu i Pohádkový les: vyrazte s dětmi na výlet do Velkých Karlovic

VELKÉ KARLOVICE – Co podniknout s dětmi v nadcházejících červnových dnech, které přímo vybízí k výletům do přírody? Vyrazte do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, který má rozhodně co nabídnout rodinám s dětmi. Tento malebný kout Beskyd přitom máte doslova za rohem.

Ve Velkých Karlovicích se děti skvěle baví, například při dobrodružné cestě Pohádkových lesem. Foto: Valachy.cz

Třeba hned 1. června tu můžete oslavit Mezinárodní den dětí zvýhodněným vstupem za korunu do termálních bazénů vyhlášeného relaxačního centra Wellness Horal. Korunový vstup platí pro děti do 14 let při současném doprovodu dospělého (maximálně 3 děti na 1 dospělého). 

V neděli 5. června jste zváni na tradiční Pohádkovou cestu lesem u hotelu Galik Děti se na procházce setkají s oblíbenými pohádkovými a filmovými postavami, v cíli budou připraveny i ukázky řemesel, hry se žabákem Coquim, Gogen herní zóna, fotokoutek nebo zóna deskových a IQ her Mindok.

O týden později chystá Resort Valachy cyklistický závod Bike Valachy Bílá v rámci DATART Valachy tour. V sobotu 11. června se jede závod s trasami pro dospělé i děti, v neděli 12. června zde naváže Bike festival Bílá s testováním kol, měřenými jízdami na trailech, jízdami zručnosti a dalším programem. Při přihlášení do 31. května platí výhodnější ceny startovného, pro děti je to symbolických 100 korun. Do závodu se můžete registrovat on-line.

A co ještě s dětmi podniknout?

Vyrazte na Stezku portáše Maliny po karlovické sjezdovce Razula, poznejte zvířata beskydských lesů, nahoře se pokochejte krásným výhledem do údolí a pořiďte si památeční foto u obřího fotorámu. Tištěné instrukce ke stezce obdržíte v Bistru Razula na úpatí sjezdovky, kde se pak můžete občerstvit burgerem, pizzou, kyselicí, čerstvým frgálem a dalšími skvělými dobrotami.

Nebo vás láká golf? Můžete si ho společně vyzkoušet na Golfovém hřišti Horal se zábavným programem Golf pro každého. Instruktor vás vezme na procházku hřištěm, vysvětlí základy a zkusíte si hru na jamky i odpalování. Ideální zábava pro celou rodinu! A pak si můžete dát něco na zub na vyhlášené terase hotelu Horal, u nějž je i krásné Kulíškovo hřiště.

A nezapomeňte: nejlíp si všechny tyto i další aktivity pro rodiny s dětmi užijete během vícedenního pobytu v Resortu Valachy – v rodinně zaměřeném Wellness hotelu Horal nebo komfortnějším Spa hotelu Lanterna s novou venkovní terasou. Pobytový balíček Letní dovolená zahrnuje mj. neomezený vstup do Wellness Horal, lekce jógy a aquafitness, pro rodiče exotickou masáž a pro děti třeba vstup do zábavního parku v Bílé.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty