Divadlo na Šantovce představilo našlapaný podzimní program. V prodeji je také nové předplatné

Divadlo na Šantovce v těchto dnech zveřejnilo podzimní program a milovníci kultury se mají rozhodně na co se těšit. Repertoár je složen z pestré nabídky kulturních akcí – od atraktivních činoherních představení, přes koncerty, vernisáže až po dětský program. Na divadelních prknech v Šantovce uvidíte mnoho zvučných jmen naší kulturní scény. Marka Ebena, Ondřeje Sokola, Ivana Mládka, Karla Heřmánka, Pavlu Tomicovu, Sašu Rašilova, Terezu Kostkovou, Michala Dlouhého a další české populární umělce. Vybraná představení jsou nyní také nabízena v rámci předplatného se zlevněným vstupným.

V bohatém podzimním programu Na Šantovce najdou diváci také koncert oblíbené formace Bratři Ebenové. Foto: gš

„Pro naše hosty jsme připravili program, který nabídne jak nové inscenace pražských divadel, například Muž mojí ženy, Oskar a růžová paní, tak osvědčené divadelní hity jako Celebrity či Jistě, pane premiére. Osobně se velmi těším na legendy naší hudební scény – bratry Ebeny a Ivana Mládka. Diváci budou mít rozhodně z čeho vybírat,“ říká produkční Kateřina Burešová za Divadlo na Šantovce, které sídlí v nejvyšším patře obchodní galerie.

Divadlo nabízí také nové předplatné ve dvou skupinách, kdy uvede celkem sedm unikátních divadelních večerů. Jejích součástí bude doprovodný program, který umocní kulturní a společenský prožitek z jednotlivých představení. Na diváky čekají vernisáže či degustace vín od zahraničních vinařů (Francie, Španělsko, Rakousko, Itálie a další). Kompletní nabídku předplatného najdete ZDE.

Divadlo na Šantovce

Každý měsíc nabízí divákům pestrý kulturní program pro dospělé i pro rodiny s dětmi. Návštěvníci se mohou těšit na zájezdová divadelní představení, ve kterých vystoupí známé tváře ze slavných pražských divadel – jako je například Divadlo Kalich, Studio DVA, Divadlo Palace, Divadelní společnost Háta a další. Kromě činoherních představení nabízí divadlo také koncerty, populární stand-upy, talk show, cestopisné přednášky, ale také komerční pronájmy pro firemní akce a večírky. Divadlo na Šantovce má klimatizovaný moderní sál s pohyblivou elevací. Komorní prostředí nabízí intimnost a bezprostřední kontakt s herci.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty