Muže na kole prý záměrně srazil další cyklista. Policie teď hledá svědky nehody

Cyklista právě projížděl Lazeckou ulicí, když ho předjížděl někdo další na kole. Přitom ho prý odstrčil rukou, takže cyklista ztratil stabilitu a vrazil do stromu. I s takovou verzí nehody, která skončila převozem do nemocnice, pracuje policie a hledá svědky, kteří by pomohli případ osvětlit.

Místo nehody| Foto: Policie ČR

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se zabývají dopravní nehodou 41letého cyklisty, který měl ve středu 17. srpna okolo 15. hodiny při jízdě po ulici Lazecká v Olomouci směrem k ulici Dlouhá narazit do stromu. Cyklista při nárazu utrpěl zranění, se kterými ho musela záchranka převézt do nemocnice.

"Na základě dosud zjištěných informací pracují policisté i s verzí, že muže měl předjíždět jiný neznámý cyklista, který jej měl odstrčit rukou, v důsledku čehož muž ztratil stabilitu, vyjel mimo komunikaci a následně narazil do stromu," popisuje Petra Vaňharová, mluvčí Policie ČR.

Policisté nyní proto žádají případné svědky, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění, aby telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc na číslech 974 766 251, 974 766 254 nebo kdykoliv bezplatnou linku 158.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty