Co se děje v plecharéně? Hokejisté čekali po první třetině hodinu a půl v šatnách

AKTUALIZOVÁNO Nevídaná situace poznamenala první utkání předkola play-off hokejové extralogy mezi HC Olomouc a HC Energie Karlovy Vary. Hokejisté po odehrané první třetině už více než hodinu čekají v šatnách. Rozhodčí nakonec utkání ukončili.

Zdroj: twitter HC Olomouc

Půvpdně patnáctiminulotvá přestávka se protáhla na nevídanou více než hodinu, protože na ledě se po úpravě rolbou objevila velká rýha. Půodně se mělo začít hrát v 19:45, nyní je půl deváté a stále se nehraje. Otázkou je, zda bude zápas vůbec dohrán. 

Jedná se o první utkání předkola play-off, když po první třetině vedli domácí Kohouti 2:0.  

EDIT: Ve 20:54 rozhodčí oznámili, že ukončují dnešní zápas. Hanáci chtěli po provizorní úpravě ledu hrát dál, hosté byli proti, rozhodčí se přiklonili na stranu Karlovarských. Asociace profesionálních klubů oznámila, že o dalším postupu bude informovat do čtvrtka do 11 hodin. Na to reagoval ještě ve středu večer klub HC Olomouc vvzkazem pro fanoušky, kteří na nedohrátém utkání byli: "Na základě tohoto rozhodnutí klub oznámí další informace ohledně vstupenek z tohoto utkání. Majitelům těchto lístků doporučujeme tyto vstupenky si ponechat."



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty