Vloni dokončená Zikova ulice potřebuje opravy. O víkendu sem kvůli tomu nejedou tramvaje

Víkend přináší změny v provozu městské dopravy, omezí je opravy. V sobotu 12. a v neděli 13. srpna musí v Zikově ulici probíhat stavební práce na vozovce. V době uzavírky tudy neprojedou tramvaje ani autobusy. Opravy se týkají nové vozovky, která byla vloni dokončená a předána městu.

Foto: Rej.cz

„Uzavírka silnice ovlivní provoz tramvajových linek č 3 a 5 a autobusových linek č. 16 a X17, které pojedou dle výlukových jízdních řádů zveřejněných na zastávkových označnících a na webu dopravního podniku,“ sdělila mluvčí Dopravního podniku města Olomouc Anna Sýkorová.

Linky č. 3 a 5 budou všemi spoji ukončeny na zastávce Trnkova. Zastávky Zikova, Rožňavská a U Kapličky nebudou tramvajovými linkami obsluhovány, náhradní autobusová doprava nebude vypravena.

Linka č. 16 bude ve směru na Nové Sady vedena mezi zastávkami U Botanické zahrady a U Rybářského stavu po objízdné trase ulicemi Schweitzerova, Velkomoravská a Rooseveltova. Na objízdné trase bude obsluhovat zastávky Zenit a Trnkova. Zastávky Povel, škola, Rožňavská a Zikova směr Nové Sady nebudou linkou č. 16 obsluhovány. V opačném směru bude linka vedena beze změny.

Linka č. X17 bude ve směru na zastávku U Kapličky vedena mezi zastávkami Nemilany a U Kapličky po objízdné trase ulicemi Povelská – Lidická – sil. II/435 – Dolní Novosadská – Střední Novosadská – Rooseveltova – Velkomoravská – Schweitzerova. Na objízdné trase bude obsluhovat zastávku Trnkova směr Velkomoravská. Zastávka Zikova nebude obsluhována.

Více na webu DPMO




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty