Kolony na olomouckých silnicích nekončí, řidiči ale hledají ve městě náhradní průjezdy

Poněkud jiný průběh měla doprava ve špičkách v úterý než v pondělí, kdy oprava hlavního průtahu městem začala. Je vidět, že řidiči si hledají co nejvýhodnější nové trasy.

Foto: Rej.cz

Zatímco v pondělí byly zejména v ranní dopravní špiččce největší problémy u Globusu, na příjezdoé komunikaci od Křelova a také u křižovatek s uzavřenou Foerstrovou ulicí, v pondělí odpoledne a zejména v úterý jsou už problémy patrné na jiných místech Olomouce, a to jak v centru města, tak například i na Nové Ulici a v Řepčíně. Dlouhé kolony aut se v úterý ráno pomalu posunovaly třídou Svobody, Studentskou ulicí, ulicí 17. listopadu, ale třeba i Hraniční ulicí  ve směru na Brněnskou na opačné straně města.

V pondělí zaznamenaly některé linkové autobusové spoje zpoždění až půl hodiny, v úterý byla podle informací policie situace mírně lepší. Uzavření Pražské ulice až ke kruhové křižovatky u dálnice se projevuje také na výrazně snížené návštěvnosti Globusu a nákupní galerie Olomouc City, kam lze teď přijet jen z obchvatu a nebo od Křelova.  

Opravy ulic Foerstrova, Pražská a Albertova budou trvat do 5. listopadu. 

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty