Krocení drahých energií na veletrhu STAVOTECH Olomouc

Jak smysluplně investovat do vlastního bydlení? Řešíte vysoké účty za energie? Přemýšlíte čím topit? Chcete fotovoltaiku? Opravujete dům po babičce? Dřevostava – jaké má výhody? To jsou nejaktuálnější otázky dnešních dnů. Odpovědi na ně přinese veletrh Stavotech s letošním podtitulem VELETRH ÚSPOR a sloganem Přišel – viděl – ušetřil.

Stavební a technický veletrh STAVOTECH – Moderní dům Olomouc se za dobu svého trvání vypracoval v největší podzimní stavební veletrh na Moravě! 63. pokračování veletrhu se koná od čtvrtku 2. do soboty 4. listopadu 2023 v pavilonu A a přilehlých venkovních plochách olomouckého Výstaviště Flora. Bohatá nabídka firem doplněná o řadu doprovodných výstav, seminářů a prezentací dělají z akce atraktivní prostor pro načerpání nových informací, myšlenek, nápadů i inspirace.

Nosnou částí celého veletrhu STAVOTECH – Moderní dům a jeho doprovodných akcí je prezentace firem ve výstavní části, kde více než 100 vystavovatelů představí širokou nabídku výrobků a služeb snad ze všech odvětví stavebního oboru. Podzimní etapa se již tradičně vyznačuje větším zastoupením v oblasti topení a úspor energie – návštěvník zde může srovnat nabídku rozličných druhů topení. Velké zastoupení má také moderní dřevěné stavění a firmy s nabídkou dřevostaveb.

Součástí veletrhu jsou další specializované sekce:

EKOENERGA zaměřena na úspory energie a využití obnovitelných zdrojů energie

Aktuální témadřevěného stavění je obsahem sekce MORAVSKÁ DŘEVOSTAVBA.

Olomoucký kraj zastřešuje expozici měst a obcí Olomouckého kraje, která je součástí přehlídky investičních příležitostí pod názvem RegionInvest.

OK ARCHITEKTURA je název osvětové multižánrové akce zaměřené na architekturu, design a stavebnictví. Její součástí budou opět exkurze a panelové architektonické výstavy. Na nich bude možno shlédnout to nejhezčí a nejhodnotnější, co bylo v posledním roce postaveno jak v celé republice, tak v našem kraji. Organizovaná exkurze letos navštíví nové inovační centrum v univerzitním kampusu olomoucké univerzity ENVELOPA HUB.

Podzimní veletrh STAVOTECH – Moderní dům a souběžně probíhající výstavy a prezentační akce jsou dobrou příležitostí pro konzultaci s odborníky i bohatým zdrojem hodnotných informací a inspirace. Své si tady najdou odborníci i široká veřejnost.

Nenechte si tedy ujít příležitost a zavítejte na olomoucké Výstaviště Flora ve dnech 2. – 4. listopadu od 9,00 do 18,00 hod., v sobotu do 17,00 hodin.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty