Řidič srazil cyklistu, nechal ho na místě nehody a ujel. Hledá ho policie

Policie hledá svědky nehody, při které neznámý řidič u Uničova srazil cyklistu a z místa ujel, aniž by zraněnému pomohl. Ačkoliv se případ odehrál už v lednu, policie jej stále vyšetřuje.

Místo nehody | Foto: Google Maps

Dne 20. ledna v 16:50 hodin se stala na silnici č. II/449 ve směru od obce Dolní Sukolom na Horní Sukolom u Uničova dopravní nehoda. Doposud nezjištěný řidič řídil tmavé vozidlo, pravděpodobně šedé nebo tmavě zelené barvy. Dle svědků se mohlo jednat o vozidlo typu Citroen Berlingo, VW Caddy, Peugeot Partner nebo vozidlo podobného typu. Při jízdě řidič narazil pravděpodobně přední částí vozidla do zadního ráfku jízdního kola, na kterém jel cyklista směrem k druhé jmenované obci a po nárazu upadl a zranil se. Nezjištěný řidič poté z místa dopravní nehody ujel směrem k Horní Sukolomi.

Dopravní nehodu policie nadále prověřuje a touto cestou chce požádat případné další svědky, kteří v danou dobu místem procházeli nebo projížděli a mohli by policii poskytnout jakékoli informace k okolnostem nehody, vozidlu popřípadě k jeho řidiči, aby se ozvali na tel. č. 974 766 582, 974 766 251 nebo na bezplatnou linku 158.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty