Slavia vzdala sobotní termín mače se Sigmou, požádala o odklad

V sobotu měla Sigma hrát na půdě Slavie, která ve středu prohrála 0:2 v předkole Ligy Mistrů v Budapešti a cestou domů se jí zkomplikoval přesun. Slavia proto přišla s žádostí o odložení sobotního zápasu a Sigma jí bez protestů vyhověla. Utkání se odkládá na neurčito. Fanoušci z toho radost nemají.

Olomoucký klub byl ve čtvrtek osloven Slavií Praha s žádostí o odložení sobotního utkání. "Jelikož Slavii postihly při návratu ze středečního zápasu Ligy mistrů v Budapešti technické problémy a současně reprezentuje český fotbal v evropský pohárech, rozhodli jsme se našemu soupeři vyhovět. Sigmě Olomouc není lhostejný národní koeficient, jenž ovlivňuje nasazení českých mužstev v evropských soutěžích. Žádosti Slavie rovněž vyhověla Ligová fotbalová asociace. O náhradním termínu utkání vás budeme informovat," napsal klub Sgma Olomouc na svém webu.

Podle okamžitých reakcí na sociálních sítích s rozhodnutím nejsou moc spokojení olomučtí, ale ani někteří slávističtí fanoušci. Slavia podle nich má dostatečně široký kádr na to, aby ligové utkání zvládla. Komplikované cesty z pohárových utkání zažila i Sigma, a utkání v lize kvůli nim neodkládala. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty