Dva koncerty a spousta dobrých skutků. Olodvorek slibuje na dnešek skvělý program

Dobré skutky a skvělé zážitky slibuje dnešní program Olodvorku. Tento téměř již kultovní kulturní prostor v srdci Olomouce dnes poskytuje zázemí pro TyfloCentrum a hlavně na podporu zrakově postižených lidí. Na programu jsou dva koncerty a výborná atmosféra.

Olodvorek má kouzelnou atmosféru / Zdroj foto: FB Olodvorek

„Dneska bude Olodvorek radostí jen plesat v podobě dobrých skutků díky Tomáši Helískovi, energetické hudbě Deus ex Machina, nikaachris a hlavně díky vám. Vstupné bude dobrovolné a výtěžek půjde na TyfloCentrum Olomouc. Těšíme se!“ zve na středeční večer šéf Olodvorku a kapitán Plaveb Olomouc Šimon Pelikán.


Další charitativní koncert během první sezony tohoto nového kulturního prostoru na Dolním náměstí se koná pro organizaci TyfloCentrum, která se soustřeďuje na pomoc a zaměstnává osob se zrakovým postižením. Na podporu zrakově postižených zahraje duo Nika a Chris a kapela Deus Ex Machina.

18:00 Deus ex Machina https://www.facebook.com/dxmbandd/

Toto mladé hudební seskupení rozhodně nepřehlédnete! Mají rádi hned několik hudebních stylů, nástrojů a věnují se oblíbeným coverům, ale i vlastní tvorbě.

20:00 Nika a Chris https://www.facebook.com/nikaachris https://nikaachris.cz/o-nas/

Nika a Chris jsou mladý partnerský pár a hrají covery světových hitů. Jsou to multiinstrumentalisti, kteří mají rádi propojení akustické muziky a prvků DJingu.

Vstupné je dobrovolné, výtěžek poputuje organizaci na rozvoj aktivit, podporu zaměstnávání osob se zrakovým postižením. Vstupné pro umělce do klobouku, pokud budete chtít podpořit konkrétní kapelu, udělejte to. Zaslouží si to.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty