Znovu dálnice Olomouc - Ostrava, znovu vážná nehoda. Tentokrát bez obětí na životech

Vážná dopravní nehoda se odehrála ve čtvrtek 26. srpna po 21. hodině na 282,2. kilometru dálnice D35 ve směru od Olomouce na Ostravu. Velká hmotná škoda a zranění, naštěstí se ale bouračka tentokrát obešla bez ztrát na životech!

Škodovka vylétla z dálnice a skončila na střeše. / Foto: Policie ČR

Podle prvotních informací měl šestatřicetiletý řidič osobního vozu BMW předjíždět v levém jízdním pruhu auta, která jela v pravém jízdním pruhu. Zřejmě nepřizpůsobení rychlosti jízdy stavu a povrchu vozovky a vlastnostem vozidla způsobilo na mokré silnici smyk automobilu BMW, které následně narazilo do levé zadní části vozu Škoda Octavia jedoucího v pravém jízdním pruhu. Škodovka byla po nárazu odhozena z dálnice do přilehlého terénu.

Po kolizi skončil i řidič se svým bavorákem mimo vozovku, s autem převráceným na střechu. Zdravotníci si do péče převzali jak jeho, tak i 20letou řidičku škodovky spolu s dvoučlennou osádkou, kterou tvořila 41letá žena a 46letý muž. Alkohol za volantem vyloučila u obou řidičů provedená dechová zkouška. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena přes 700 tisíc korun.

Policisté se celou dopravní nehodou i nadále zabývají.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty