Valentýnský víkend bude v Šantovce patřit největšímu čokoládovému festivalu

Největším čokoládovým festivalem ožije v polovině února obchodní centrum Galerie Šantovka v Olomouci. Všichni milovníci sladkostí se mohou těšit na tři dny plné čokolády z jedinečných rodinných firem, ochutnávky tradičních i opravdu netradičních čokoládových produktů nebo na řadu zajímavých soutěží. Od pátku 11. února do neděle 13. února čeká návštěvníky bohatý program, v němž nebudou chybět ani aktivity pro děti nebo nejrůznější degustace či workshopy. Vstup je zdarma.

Festival je jedinečnou událostí pro všechny vyznavače čokolády, kterou lze zpracovat do nejrůznějších podob. „Festival vám dokáže, že čokoláda není pouze tabulka, kterou koupíte v supermarketu, ale že existuje i spousta dalších čokoládových výrobků a specialit, mezi něž patří originální pralinky, lanýže nebo netradiční pivo, kebab či kosmetika,“ přiblížil akci mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.


V obchodních pasážích se představí více než čtyři desítky vystavovatelů a prodejců. Těšit se můžete například na společnosti ČokoKebab, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Koruna pralinky, Mléčný karamel, Chocothopi, Judith Sweet Art a mnoho dalších.

V průběhu víkendu se bude hrát také o hlavní cenu soutěže Hra o poklad! „Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit, si může u vstupu za 30 korun zakoupit zlatý čokoládový pohár. Ten obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5 000 korun,“ popsal soutěž hlavní organizátor akce Chris Delattre.

Oblíbená událost nabídne nejen stánky s čokoládovými delikatesami, ale i nejrůznější umělecká vystoupení, workshopy a dětské tvořivé dílničky. Čokoládový festival organizuje agentura ChrisEvents. Vstup je zdarma.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty