Náklaďák zabrzdil, druhé auto ale vjelo na přechod a srazilo mladou dívku. Policie hledá řidiče

Na jedné straně u přechodu zastavil náklaďák, z druhé strany ale přijelo osobní auto a to smetlo mladou chodkyni. Policisté dopravního inspektorátu Přerov se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění této dopravní nehody.

Místo nehody ze čtvrtka 31. března | Foto: Policie ČR

Ve čtvrtek 31. března 2022 krátce před půl druhou odpoledne došlo k nehodě mezi chodkyní a osobním vozem v ulici Velké Novosady v Přerově. Mladistvá chodkyně přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce čtyřproudou komunikaci od ulice nábřeží Protifašistických bojovníků směrem k protějšímu obchodnímu domu. Poté, kdy v pravém jízdním pruhu zastavil nákladní vůz, chodkyně vstoupila na přechod pro chodce. V levém jízdním pruhu jí ale nedalo přednost doposud nezjištěné auto a nabralo ji na kapotu. Po zabrzdění vozidla dívka sjela z kapoty a upadla na komunikaci.

Z vozidla, pravděpodobně šlo o Škodu Fabia červeno oranžové barvy, vystoupil řidič a ptal se dívky na zdravotní stav. Ta byla otřesená, ale bez viditelného zranění, a tak uvedla, že ji nic není a pokračovala dál. S řidičem si na sebe nevyměnili kontakty a řidič odjel z místa neznámo kam, aniž by nehodu oznámil. Chodkyně ale následně vyhledala lékařské ošetření.

„V této souvislosti vyzýváme řidiče nezjištěného vozidla, které dívku srazilo, aby se policistům přihlásil. Zároveň se obracíme na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit řidiče dosud nezjištěného vozidla, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu v Přerově na adrese U Výstaviště 18, Přerov,“ uvedl Libor Hejtman, mluvčí Policie ČR.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty