Nepředstavitelná bolest rodiny Malczykových. Tatínek zemřel před zraky nejbližších při oslavě narozenin

Z nedávného tragického neštěstí Malczykových mrazí. Nikdo by neřekl, že z rodinného dne spojeného s oslavou synových narozenin se nakonec před zraky všech zúčastněných stane noční můra. Že přijdou o svého milovaného otce a manžela.

Pro Romana bylo štěstí jeho dětí vždy na prvním místě. Foto: Znesnaze21

Neděle 13. března 2022 měla být slunný jarní den plný oslavy narozenin nejmladšího syna Malczykových. Pro tatínka Romana bylo štěstí jeho dětí odjakživa na prvním místě, byl toho jeho životní cíl. Proto se v rámci zahradní zábavy rozhodl zprovoznit houpačku ve větvích stromu. 

Triviální věc. Nikoho nenapadlo, že se stane pro Romana osudnou. Při instalaci houpačky se zlomila větev stromu a následkem toho mladý tatínek tragicky spadnul na kamenné podloží. Zahynul okamžitě a přímo před očima těch nejbližších. 

Sbírka pomůže zmírnit těžkou dobu

„Srdce nás všech krvácí a nemůžeme se s touto tragédií smířit. Neopustil jenom nás, ale především svou milovanou rodinu, manželku Romanu a tři syny Sebastiana, Damiana a Adriana,“ svěřily nám k tomuto příběhu přátelé rodiny, kteří se snaží maximálně pomoci. Pozůstalým založili sbírku na znesnáze21, která má za cíl pomoci rodině překlenout prvotní nejtěžší období.

„Nejde vzít zpátky čas a rodině vrátit tátu. Nicméně bychom vás všechny touto formou rádi oslovili a požádali o poskytnutí finančního příspěvku, který snad pomůže zmírnit těžkou dobu, která rodinu bezpochyby čeká,“ dodávají kamarádi.

Odkaz na sbírku ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty