Mladé olomoucké firmy Triangel a Doe's Barber Shop v sobotu spojí síly pro ryzí dobročinné účely

Značkové kvalitní oděvy z férového biomateriálu od malé olomoucké firmy a k tomu parádní účes či upravené vousy od profesionálních holičů. Tohle všechno si můžete pořídit na jednom místě v sobotu. Je to díky projektu Star(t)s v Galerii Šantovka a domluvě dvou olomouckých trendy značek.

V sobotu k Triangelu přibude i barber shop!!! | Foto: Rej.cz

„Přijali jsme pozvání od kamarádů z Triangelu a v sobotu budeme stříhat v Galerie Šantovka, Olomouc pro dobrou věc. Stříháme bez nároku na honorář a veškeré peníze půjdou tam, kde jsou třeba,“ vzkazují odborníci na pánské vlasy a vousy z Doe's Barber Shopu. Jak dodávají, plán na sobotu je jednoduchý: „Pošleš ženu na nákupy něčeho pěkného a Ty se zatím ostříháš a ještě podpoříš dobrou věc. Sobota jak malovaná. Spokojená žena, Ty budeš mít hlavičku jak z prdu kuličku a karma křišťálově čistá…“

Pánové z barber shopu budou na místě až do 19 hodin. Výtěžek z vašich darů za jejich práci dají na nákladné rehabilitační cvičení malého Filípka. Hned večer mu tento výtěžek předají.

Výrazný charitativní přesah má ostatně i práce jejich sobotního hostitele, Tomáše Oklešťka a jeho firmy Triangel. Navrhuje a vyrábí velmi kvalitní stylový textil a z každého prodaného kusu dává výraznou část ceny rovnou na jednu ze dvou dobročinných aktivit – olomouckou nadaci Společně pro děti s projektem Odvaha darovat a nebo případně nadaci Staň se srdcařem.

Triangel, který jinak znáte z e-shopu, najdete v Šantovce do neděle, vždy od devíti do osmi večer.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty