LUCIE: třetí zastávka turné kapely bude v Korunní pevnůstce. Přidá se i rockerka Katya Gapochka!

Slavná Lucie se vydává na velké ltní turné a hned třetí zastávku bude mít v Oomouci, v amfiteátru Korunní pevnůstky. Kapelu zde 23. června mimořádně doprovodí ukrajinská rocková zpěvačka Katya Gapochka.

Kapela Lucie přiveze do Olomouce i jedinečnou Gapochku!

Kapela Lucie vyráží po dvou letech na letní turné s názvem „Chci zas…“ a třetí koncert odehraje v Olomouci na historické venkovní scéně Amfiteátru Korunní Pevnůstka, doslova v intimní blízkosti publika. Podél břehů řeky Moravy rozezní Lucie své rockové instrumenty už 23. června. Předkapelou bude Katya Gapochka, mladá ukrajinská zpěvačka s mrazivě čistým hlasem a osudem, který ji vytrhl ze života v Kyjevě. Vstupenky na tento unikátní hudební zážitek jsou k dostání na webových stránkách www.lucie.cz, s jejich koupí doporučujeme neotálet!

Ve čtvrtek 23. června odehraje třetí koncert na venkovní scéně historického Amfiteátru Korunní Pevnůstka nedaleko centra Olomouce. Areál se pro veřejnost otevře v 18:00, koncert začíná ve 20:00. „Je cítit, že kultura a hlavně živá hudba veřejnosti během covidové pauzy chyběla. I díky jedinečným místům koncertů s omezenou kapacitou, která přidává na intimnosti show, je o vstupenky velký zájem. Jsme vděční, že s Lucií jejich fanouškové zůstávají, a těm, co si lístek ještě chtějí pořídit, doporučujeme nečekat,“ komentuje management kapely RedHeadmusic.cz.

„Těšíme se na open air turné v osobitých prostorech, kde si budeme s lidmi mnohem blíže, než je tomu ve velkých halách. Společně tak zažijeme ohromnou energii, která při živém vystoupení vzniká, a která nám v poslední době hodně chyběla. To jsou okamžiky, které nelze ničím nahradit,“ zvou na koncert členové skupiny Lucie.

Olomoucký koncert bude pro milovníky hudby vskutku mimořádným zážitkem i proto, že si ke svému zdejšímu vystoupení kapela Lucie přizvala jako předskokana mladou ukrajinskou zpěvačku, ženskou polovinu indie-rockové ukrajinské kapely „Gapochka“. (Druhá polovina kapely, kytarista Yevhen Yakshyn, bojuje ve válce o svobodu na rodné Ukrajině.) Na první pohled křehká zpěvačka Katya Gapochka, absolventka kyjevské hudební konzervatoře, disponuje obdivuhodným charismatickým hlasem. Jako mnoho jejích krajanů i ona našla prozatímní útočiště v Praze, kde může v této nelehké době pokračovat ve své tvorbě. „Situace na Ukrajině nás rozhodně nenechává chladnými. Chápeme, že doba je křehká a složitá. Ale hudba lidi spojuje. My jsme rádi, že můžeme i v této nelehké situaci podat pomocnou ruku a ukrajinské umělce takto podpořit. Společným vystoupením můžeme udělat lidem radost a pomoci jim odpoutat se aspoň na chvíli od každodenní reality,“ shodují se hudebníci. Spojení silných melodií Lucie a hlasu mladé zpěvačky na jednom pódiu si fanoušci skupiny zajisté užijí s mrazením v zádech.

Lucie pro své fanoušky přichystala na rok 2022 dvě zcela odlišné, a přitom výjimečné koncertní turné. Kromě letní rockové šňůry chystá na podzim dlouho očekávanou halovou show LUCIE V OPEŘE 2022 s originálním aranžmá v doprovodu filharmonie Hradec Králové.

Vstupenky a detailní program LETNÍ ROCK TOUR 2022 „CHCI ZAS …” najdete na webových stránkách www.lucie.cz

Lucie | Foto: Ondřej Pýcha




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty