Hodně hloupý nápad. Do poštovní schránky hodil vandal dělobuch. Škoda je vysoká

Co řešili v uplynulých dnech policisté? Neopatrnou řidičku, vandala, zloděje autobaterií nebo chmatáka, který několik týdnů vykrádal garáže, kůlny i sklepní kóje. Nakonec i na něho spadla klec, a to doslova.

Policisté se ani tento týden nenudili. Foto: archiv

"Žert" způsobil škodu za desítky tisíc

ZÁBŘEH – Škodu za 40 tisíc korun způsobil v Zábřehu vandal, který v úterý 20. prosince hodil do poštovní schránky paneláku v Žerotínově ulici dělobuch. Silná exploze rozmetala skříňky po celé chodbě domu.  

Zloděj ukradl použité autobaterie 

ŠUMPERK – Zhruba dvě stě kusů starých autobaterií ukradl zloděj z firmy v Uničovské ulici v Šumperku. Způsobil tak škodu za přibližně 45 tisíc korun. Hmotnost odcizeních akumulátorů byla několik tun.  

Recidivistu opustila Štěstěna 

ŠUMPERK – Několik uplynulých týdnů řádil po celém Šumpersku třiatřicetiletý zloděj, který vykrádal garáže, kůlny i sklepní kóje. Lidem bral vše, co mu přišlo pod ruce. Štěstí ho opustilo v okamžiku, kdy jeho vůz zastavila v Šumperku hlídka policie. Ta zjistila, že auto je kradené a v kufru se nachází tučná kořist z dalšího lupu. Zloděj teprve letos v srpnu opustil vězení, a teď se za mříže zase vrátí.  

Řidička do Hanušovic nedojela 

HANUŠOVICE – Bez zranění skončila nehoda u Hanušovic, která se odehrála v pátek 16. prosince. Čtyřiašedesátiletá řidička dostala smyk, vyjela mimo silnici a tam se její vůz převrátil na střechu. Na autě vznikla škoda za 30 tisíc korun.  

V Bohuslavicích hořelo. Hasiči evakuovali kočky

BOHUSLAVICE – Několik požárních jednotek vyrazilo ve čtvrtek 22. prosince do Bohuslavic. Ve vesnici začal hořet starší dům. Jeho majitel před plameny utekl, uvnitř ale zůstalo pět koček, které přivolaní hasiči zachránili. Obyvatelům domku zajistila obec náhradní ubytování. Více se dozvíte ZDE.

Předvánoční striptýz v Olomouci

OLOMOUC - Netradiční kulturní vložku zařazenou mimo program vánočních trhů řešila 7. prosince večer večerní hlídka olomouckých strážníků. Na pódiu vyhrazeném pro účinkující umělce totiž spatřili strážníci podnapilou ženu, která zde tančila v podprsence. Hlídka její kulturně taneční vystoupení ukončila a odvedla ji z pódia dolů. Zde se oblékla a vzhledem k tomu, že hladina alkoholu nebyla na takové výši, aby byl nutný převoz na záchytku, doporučili jí strážníci pro příště se takto realizovat spíše v soukromí. Po tomto žena z Moravskoslezského kraje odešla v pořádku směrem k hotelu, kde bydlela. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty