Pasteurova ulice je uzavřena. Kvůli rekonstrukci parovodu musí řidiči přes Hodolany

Rekonstrukce parovodu kompletně uzavřela část frekventované Pasteurovy ulice v Olomouci. Na dvousetmetrovém úseku ulice, konkrétně mezi Kaštanovou a Jeremenkovou ulicí, od úterý 14. února firma Veolia opravduje konstrukci parovodu. Uzavírka potrvá až do 19. dubna.

Foto: Google Maps

Na komunikaci, kde teď pokračuje druhá etapa vloni zahájených stavebních prací, mohou vjet v jednom směru pouze autobusy MHD a veřejná linková doprava. Pro ostatní dopravu zůstává úsek zcela uzavřen.

Oficiální objízdná trasa ve směru od Šternberku povede řidiče po ulicích Divišova, Hodolanská a dále po Tovární, Velkomoravské, Foerstrově a Pražské. V opačném směru od Mohelnice vede objížďka po stejných komunikacích.

Pohyb pěších nebude v místě stavby výrazně omezen.

Úpravy v trase autobusových linek

Autobusům bude na silnici v úseku od křižovatky s ulicí Kaštanovou až po křižovatku s ulicí Jeremenkovou umožněn provoz pouze ve směru na hlavní nádraží. V opačném směru bude provoz vyloučen.

Autobusové linky č. 14, 15, 21 a noční spoje linek č. 19 a 51 budou vedeny mezi zastávkami Hlavní nádraží a Černá cesta / U Bristolu / Na Střelnici ulicemi Jeremenkova – Masarykova tř. – Husova bez obsluhy zastávky Na Špici. V opačném směru bude autobusový provoz veden beze změn.

Uzavírka komunikace ovlivní provoz autobusových linek č. 14, 15, 19, 21 a 51, které budou provozovány podle výlukových jízdních řádů zveřejněných na zastávkových označnících a na www.dpmo.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty