Džemfest prodává lístky s výraznou slevou. Má to ale háček

Festival Džemfest zahájil předprodej vstupenek na svůj 23. ročník, který se uskuteční 20. října v Domě kultury Šumperk. Lístky na oblíbenou akci jsou k mání s výraznou slevou. Má to ale háček. Pořadatelé nezveřejnili program.

Atmosféra na Džemfestu je vždy skvělá. Foto: Bára Grúzová

Slevová akce pojmenovaná Zajíc v pytli se koná každoročně a její popularita u návštěvníků Džemfestu roste. „První rok jsme takto prodali asi dvě stovky vstupenek, vloni už přes pět stovek. Máme upřímnou radost, že lidé nakupují lístky půl roku dopředu, aniž by znali program. Vážíme si takové důvěry,“ uvedl za pořadatele Ondřej Polák. 

V den akce bývá festival vyprodaný

Vstupenky za speciální cenu 350 korun si zájemci mohou nyní objednávat na webových stránkách Dzemfest.cz. Po zveřejnění programu 1. června lístky podraží na 499 korun a v den akce se cena zvedne o další stokorunu. Ovšem to už může být pozdě, v den konání festivalu jsou vstupenky zpravidla vyprodané.

„Díky akci Zajíc v pytli mohou party kamarádů a kamarádek ušetřit na vstupném opravdu hezké peníze, které jim pak zbydou třeba na dodržování pitného režimu během Džemfestu,“ dodává s úsměvem Ondřej Polák.

Online objednávka Zajíce v pytli probíhá na webu Dzemfest.cz, kde také najdou zájemci více informací o festivalu. 




O festivalu

Festival Džemfest, který se koná od roku 2000 v polovině října v Šumperku, patří mezi nejúspěšnější akce v kraji. Každý ročník je vyprodaný (1600 lidí na hlavní scéně) a jedná se o jeden z největších rockových festivalů konaný pod střechou v ČR.

Vedle hlavního programu se v rámci Džemfestu koná řada doprovodných kulturních akcí jako např. literární večery, alternativní koncerty či filmová scéna.

Džemfest se pravidelně orientuje také na sociální oblast, využívá popularity u mladých lidí při kampani Daruj Fest, kterou mobilizuje k darování krve a krevní plazmy. Každý rok Džemfest navštěvují děti z dětských domovů, aby na vlastní kůži zažily svůj první festival.

Džemfest obdržel Cenu Olomouckého kraje za přínos v oblasti kultury a ve stejné kategorii získal Cenu města Šumperka.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty