Teď je to na vás! Která kapela dostane šanci bojovat o vítězství v talentové soutěži?

Hudební soutěž Objev roku Radia Haná vstoupila do další napínavé fáze. Nyní je vše na fanoušcích přihlášených kapel. Kdo postoupí do semifinále a bude mít šanci dál bojovat o promo balíčky v hodnotě půl milionu? O tom rozhodne internetové hlasování veřejnosti, do kterého se může zapojit úplně každý.

Minulý ročník soutěže vyhrála kapela Tiket z Havířova. Foto: Rejdakce

O VÍTĚZI ROČNÍKU 2023 HLASUJTE ZDE.

O postup do semifinále v 6. ročníku prestižní celostátní soutěže Objev roku Radia Haná aneb Hledáme nové Radečky usiluje celkem 51 přihlášených interpretů a kapel ve věku od 18 do 30 let. Letos poprvé muzikanti soutěží hned ve třech kategoriích – POP, ROCK a ELECTRO.

„Zájem o soutěž se každý rok zvedá. Letošní počet přihlášených kapel potvrzuje, že naše soutěž má prestiž a smysl. Všichni můžeme vidět, že vítězové předchozích ročníků se ve své kariéře někam posunuli a účast v soutěži jim pomohla,“ uvedl producent a jeden z pořadatelů soutěže Daniel Kašpar.

Přihlášené kapely nyní čeká výzva – svou tvorbou musí přesvědčit hlasující, že právě ony jsou ty, které si zaslouží vyhrát jeden z vítězných balíčků, jenž zahrnuje exkluzivní promo. Vítězové v každé kategorii získají například jeden víkend v profesionálním nahrávacím studiu TA Musica, kde natočí singl pod profesionálním producentským dohledem. Radio Haná jim ve spolupráci s regionálními mediálními partnery uspořádá promo kampaň a nasadí kapele singl do vysílání. Kromě toho vítězové obdrží pozvánku k vystoupení na prestižním festivalu a také doporučení pro jednání s nadnárodním labelem. Vítěz v kategorii POP bude mít navíc možnost natočit zdarma videoklip a producentský dohled při nahrávání radio singlu mu budou zajišťovat přímo patroni soutěže – členové populární kapely O5 a Radeček.

Pomozte přetvořit kapelové sny v realitu

„Už po poslechu prvních ukázek je jasné, že v Česku působí spousta skvělých, zatím neobjevených kapel. Vybrat mezi nimi ty nejlepší nebude nic jednoduchého,“ vyzdvihuje kvalitu přihlášených Ondřej Polák, baskytarista a spoluautor oblíbených hitů skupiny O5 a Radeček a zároveň porotce soutěže.

Do aktuálního hlasování veřejnosti se může zapojit každý, a to na webových stránkách ZDE. Anketa běží do 30.dubna a do semifinále postoupí 6 interpretů s největším počtem hlasů v každé kategorii.

„Pokud rádi objevujete novou hudbu, tak neváhejte, navštivte náš web, kde si můžete poslechnout spoustu neotřelé tvorby. A hlavně můžete poslat svůj hlas skupině, která vás zaujme nejvíce. Tahle soutěž je skvělou příležitostí, jak můžete pomoci udělat z kapelových snů realitu,“ povzbuzuje veřejnost do hlasování Marek Berger, další z porotců soutěže a programový ředitel Radia Haná.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty