Sladká májová pusa na vás čeká na Korunní pevnůstce v Olomouci. Oslavy lásky vypuknou v pondělí

Večerní máj – byl lásky čas. A nejen lásky, ale i dobré zábavy, a nejen večer, ale celý den! Přesvědčit se o tom můžete v pondělí 1. května na Korunní pevnůstce, kdy pro vás chystáme Májovou slavnost s podtitulem Den sladkostí. A je opravdu na co se těšit...

Májová slavnost na Korunní pevnůstce nabídne bohatý program pro děti i dospělé. Foto: RH

Brány Korunní pevnůstky se otevřou už v 10 hodin a program dozajista nadchne všechny věkové kategorie. “Pro dětské publikum si Divadlo Tramtarie připravilo pohádku O pračlovíčkovi, během odpoledne vzdáme hold i hudebním legendám – Waldemaru Matuškovi a Karlu Gottovi – v podání Jaromíra Adamce a Honzy Mlčocha. Svá vystoupení si pro vás připravily i Lola‘s Dance či Popová škola dětského domova v Olomouci,” říká k blížící se akci programový ředitel pořádajícího Radia Haná Marek Berger. 

Líbání pod rozkvetlou slavobránou

V rámci doprovodného programu se představí složky záchranného systému, policie ČR a profesionální hasiči Olomouckého kraje, kteří vám předvedou ukázku své práce, používané technické vybavení i zásahovou výstroj. Jejich expozici doplní i vězeňská služba, která si připravila ukázku mobilní vězeňské cely.  

Chybět nebude ani vystoupení sokolníků, líbání pod rozkvetlou slavobránou s focením, atrakce, soutěže a dílničky pro děti, kolo štěstí a samozřejmě bohaté občerstvení. A abychom dostáli podtitulu dne, připravena bude celá plejáda sladkých dobrot. Těšit se můžete na zmrzlinu, ručně vyráběnou čokoládu, minikoblížky, palačinky, trdelníky a mnoho dalšího.

Neváhejte, vezměte děti, drahou polovičku, známé či kamarády a přijďte si s námi užít sváteční den - Májovou slavnost - a to už 1. května na Korunní pevnůstce. 

Májová slavnost 

Korunní pevnůstka Olomouc

1. května 2023 od 10:00

Symbolické vstupné - 50 Kč

Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

www.majovaslavnost.cz

Událost na Facebooku





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty