Chcete se posunout? Na vysoké škole v Šumperku můžete studovat Projektové řízení

Provozně ekonomická fakulta České zemědělské univerzity rozšiřuje výuku v Šumperku o nový studijní obor s názvem Projektové řízení. V současné době zájemci v místním Centru vzdělávání dálkově studují také program Veřejná správa a regionální rozvoj. Vybrat si mohou buď bakalářské studium (Bc.) nebo navazující magisterské (Ing.). Od příštího akademického roku 2023/2024 bude výuka v Šumperku rozšířena právě o navazující magisterský program Projektové řízení.

Vysoká škola v Šumperku nabízí bakalářské studium nebo navazující magisterské. Foto: pixabay

Výuka všech programů probíhá v Centru vzdělávání Provozně ekonomické fakulty ČZU sídlící v budově Akademie J. A. Komenského na nám. Míru 4 v Šumperku. Studium probíhá kombinovanou formou (dálkově) pouze o víkendech. "Ke studiu jsou naši studenti přijímání bez přijímacího řízení, na základě vyplněné elektronické přihlášky. Přihlášky přijímáme do 20. srpna letošního roku," uvedl vedoucí školy Jiří Průša. 

Nové studenty přijímá také Univerzita třetího věku

Kromě zmíněných oborů nabízí v Šumperku Provozně ekonomická fakulta ČZU i vzdělávání seniorů. Ti mohou studovat v rámci Univerzity třetího věku. Od 1. října 2023 začne studium dvěma tématy - Habsburkové bez trůnu a Každodenní život v barokních Čechách a na Moravě.

Bližší informace ke všem programům naleznou zájemci na www.pef.czu.cz a www.ajak-sumperk.cz nebo přímo v Centru vzdělávání v Šumperku na náměstí Míru.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty