SOUTĚŽ: Kejklíři pobaví Sovinec. Vyhrajte vstupenky zdarma

Hrad Sovinec o víkendu ožije Kejklířským a žonglérským festivalem, který přiláká na jeden z nejkrásnějších hradů našeho regionu řadu umělců. O víkendu 17. a 18. června své umění představí fakír Zdeněk Vlček, představení sehraje i několik divadelních společností. S REJ.cz můžete vyhrát lístky zdarma.

Během třetího červnového víkendu se návštěvníci hradu mohou těšit na loutkovou pohádku O ševci Matesovi, kejklířskou show nebo představení husitských zbraní. V rámci akce budou navíc zpřístupněny tři prohlídkové trasy s průvodcem od 9 do 17 hodin. 

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 3x dvě vstupenky na Kejklířský a žonglérský festival na Sovinci. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Tři výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme v pátek 16. června pod tímto článkem. Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 15. června ve 22:00.

Soutěžní otázka: Kdy byl postaven hrad Sovinec?

A) Na začátku 14. století    B) Ke konci 15. století    C) V polovině 13. století

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Kdo vyhrál vstupenky na Sovinec?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Dvě vstupenky na Kejklířský a žonglérský festival na Sovinci vyhráli: Ludmila Jendrišáková z Bušína, Vladimír Lipták ze Stražiska a Andrea Kadlecová z Olomouce

Blahopřejeme! Vstupenky na vás čekají přímo u vstupu na akci. 






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty