Dejte hlas svým favoritům. Začalo hlasování o ceny cestovního ruchu

Hned z pěti kategorií mohou lidé vybírat během hlasování o ceny cestovního ruchu. Anketa už odstartovala na webu cenykraje.cz. Každý tak může dát hlas svému oblíbenému místu nebo třeba získat skvělý tip na blížící se letní dovolenou.

Krajskou cenu v oblasti cestovního ruchu mohou letos získat sportovní trasy v přírodě, gastro zážiky nebo místa bez bariér. Foto: olkraj.cz

Na webu cenykraje.cz najdou lidé přehled nominací, ze kterých mohou vybírat. Rozděleny jsou do kategorií Novinka cestovního ruchu, Nejlepší událost, Nejlepší místo bez bariér, Nejoblíbenější běžkařská trasa a Unikátní gastronomický zážitek.

„Do ankety dorazila spousta krásných tipů a nápadů. Všechny jsme zpracovali a ty nejlepší zařadili do vybraných kategorií. Děkuji všem lidem, kteří nominace zaslali i těm, kteří se teď pustí do hlasování,“ dodala Milada Sokolová za oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Svůj hlas můžete poslat odkudkoliv

Do ankety se mohou zájemci zapojit až do 18. srpna. Webové stránky jsou uzpůsobené tak, aby se bez potíží zobrazovaly také na mobilech – lidé tak mohou hlasovat přímo v terénu a třeba právě v okamžiku, kdy některou z nominovaných atraktivit navštíví.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty