Šťastlivec ze Šumperska vyhrál obří balík peněz. Sazka stvořila za posledních pět let v Olomouckém kraji už 74 milionářů

Superjackpot od Sazky byl životní sázkou pro šťastlivce ze Šumperska, který vyhrál více než 99 miliónů korun. Do práce už nebude muset chodit ani on, ani jeho pravnuci. Pokud ovšem peníze neprohýří.

Výherce jackpotu ze Šumperska má důvod k radosti, stal se čerstvým multimilionářem. Ilustrační foto: pixbay

„V Olomouckém kraji jsme od začátku roku udělali milionáře ze třinácti lidí, kteří dohromady vyhráli přes 195 milionů korun,“ řekla mluvčí Sazky Pavla Hobíková. Jména výherců společnost z pochopitelných důvodů nezveřejňuje.  

Za pět let 74 milionářů

Sazka patří mezi největší loterijní společnosti v Česku. Za posledních pět let se díky ní stalo milionáři 74 lidí z Olomouckého kraje. Rozdělili se mize sebe více než půl miliardy korun.

Šance, že v sázkových hrách vyhrajete nejvyšší sumu, je mizivá – podle matematických modelů se pravděpodobnost pohybuje kolem 1:14 miliónům. Výhry se v Česku daní sazbou 15 procent. Některé sázkové produkty pak vyhranou sumu nevyplácí naráz, ale postupně formou měsíčních výplat.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty