Skupina Redstone převzala na galavečeru CZECH TOP 100 významné ocenění

Ve Španělském sále Pražského hradu se ve čtvrtek 22. 6. uskutečnil tradiční galavečer CZECH TOP 100, na kterém byly vyhlášeny výsledky prestižního žebříčku nejvýznamnějších českých firem za poslední období. Významné ocenění na galavečeru získala olomoucká developerská skupina REDSTONE, která si odnesla speciální cenu Management Excellence Award.

Management Excellence Award je speciální ocenění, které Sdružení CZECH TOP 100 připravilo pro společnosti, které dlouhodobě vykazují profesionalitu managementu, cílevědomost řízení společnosti a dlouhodobě stabilní plnění strategických cílů. V minulosti toto ocenění získaly např. společnosti AURES Holdings (AAA Auto), Apogeo, Jablotron nebo Moser.

Ocenění za REDSTONE na Pražském hradě převzal finanční ředitel skupiny Pavel Zbořil. „Velmi si vážíme ocenění, předaného na takto prestižním místě a ve skvělé společnosti nejúspěšnějších a největších firem naší země“, komentoval ocenění hlavní ekonom REDSTONE. „Vnímám to jako závazek, abychom nepolevovali v našem úsilí o kvalitu a kladli si i v budoucnu stále vyšší cíle. Cena a mé poděkování patří celému skvělému týmu mých kolegyň a kolegů, bez nichž bychom úspěchu nedosáhli. Jsem zároveň pyšný, že můžeme na celorepublikové úrovni reprezentovat město Olomouc, kde sídlíme, byť naše projekty realizujeme i na jiných místech republiky“, komentoval ocenění zakladatel skupiny REDSTONE Richard Morávek.

Žebříček oceňuje podnikatele už třicet let

Sdružení CZECH TOP 100 vzniklo v roce 1993 s cílem poskytovat odborný a zvláště laické veřejnosti rychlý, stručný a dostatečně reprezentativní přehled o těch subjektech české ekonomiky, které tvoří její páteř. Hlavní činností společnosti je na základě vybraných ekonomických ukazatelů a objektivních měřítek vytvářet a vyhlašovat žebříčky, které poskytují věrohodné informace o vývoji české ekonomiky a o jednotlivých a o jednotlivých podnikatelských subjektech v komparativním měřítku. Žebříček CZECH TOP 100 Nejvýznamnějších firem České republiky je prvním a současně nejdéle trvajícím projektem v oblasti vyhodnocování a udělování cen zejména v oblasti ekonomiky.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty