SOUTĚŽ: Rytířský turnaj na hradě Sovinec. Vyhrajte vstupenky

Nefalšované souboje na palcáty, meče a sekery, těžkooděnci v plné zbroji a kejklířské skupiny. Na hradě Sovinec se o víkendu 15. a 16. července chystá rytířská zábava. S REJ.cz můžete získat lístky zdarma. Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 13. července večer.

Moravská šermířská legenda Těžkooděnci v plných zbrojích MARKUS – M představí rytířský turnaj a šermířskou povídku Lásku vítězi. Významná skupina historického šermu GRÁL přiváží mnoha cenami ověnčený legendární rytířský Turnajíček.

Kejklířská a divadelní společnost KOMEDIANTI na káře předvedou profesionální žonglérskou show. Srdečně zvou na velkou rodinnou pohádku Rytířské vyprávění o princi Bajajovi. Na Sovinci je také přichystána ukázka sokolnického a kovářského umění. 

Program na hradě bude probíhat v obou víkendových dnech od 9 do 18 hodin. Více informací o programu a celé akci najdou zájemci ZDE.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 3x dvě vstupenky na rytířský turnaj na hradě Sovinec. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Tři výherce, kteří získají každý dvě vystupenky, zveřejníme v pátek 14. července dopoledne pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje divadelní představení na hradě Sovinec?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Kdo vyhrál vstupenky na Sovinec?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Dvě vstupenky na Sovinec vyhráli: Hana Purová ze Šumperka, Martin Maršík z Rapotína a Ludmila Jendrisakova z Bušína

Blahopřejeme! 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty