Šternberský kopec láká na skvělý festivalový program. Kdo všechno vystoupí?

Populární festival Šternberský kopec se blíží! Letošní 19. ročník představí opět špičku české, ale i britské hudební scény. Festival se bude opět konat na osvědčeném místě v areálu u sportovní haly Ecce Homo ve Šternberku. Jedna z největších hudebních událostí v našem kraji vypukne v sobotu 22. července.

Na Šternberském kopci vládne vždy skvělá festivalová atmosféra. Foto: rej

Festival Šternberský kopec otevře své brány v sobotu 22. července už v poledne. Program zahájí akustická hudební skupina Jelen, která patří v posledních letech k české hudební špičce. Mezi další vystupující patří kapela Salamandra, ta se během svého působení trvajícího téměř čtvrtstoletí propracovala na špičku tuzemské metalové scény. Následovat bude vystoupení místní kapely Endorfiny, která pochází přímo ze  Šternberka, kde má početnou fanouškovskou základnu.

"Fanoušci se mohou těšit také na kapely Arakain, Portless a Hodiny nebo na formaci White Raven Down z Velké Británie. A vrcholem programu bude vystoupení skupiny Queenie, která precizně ztvárňuje písně největší legendy světového poprocku," uvedl za pořadatele František Sviták, který dodal, že jedinou sólo zpěvačkou na letošním Šternberským kopci bude Anna K. 

Příští rok 20 let

Festival Šternberský kopec patří k pravidelným hudebním událostem Olomouckého kraje. Za uplynulých 18 let mohli návštěvníci na festivalu vidět a slyšet hvězdy, jako jsou Boney M, Doro Pesch, Kryštof, No name, Divokej Bill, Tomáš Klus, Desmod, Tublatanka, Buty, Škwor, Horkýže slíže, Iné kafe, Blue effect, Slade a mnoho dalších.

Veškeré novinky, program, informace o předprodejích a cenách vstupenek najdou zájemci na webových stránkách festivalu.

Vstupenky jsou k mání také v informačním centru Šternberk a MKZ Šternberk.

Šternberský kopec se koná v rámci projektu Šternberské kulturní léto pod hvězdami, za finanční podpory Města Šternberk, Olomouckého kraje a partnerů.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty