Populární Dobroběh už chystá čtvrtý ročník, letos se sportovními novinkami pro děti

Sportovci a všichni dobří lidé se mohou těšit na 4. ročník Dobroběhu, jehož cílem je především pomoct dětem z rehabilitačního centra Jitrocel. Dobroběh je sportovní a společenská aktivita, určená nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro ty, kteří si chtějí zaběhat a podat skvělý sportovní výkon. Letos bude připraven speciální program pro děti!

Celkový výtěžek z letošního Dobroběhu umožní dětem z Jitrocelu uhradit (pojišťovnou nehrazené) speciální rehabilitační služby, které jim pomáhají zlepšit jejich životní útrapy.

Dobroběh je určený nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro ty, kteří si chtějí zaběhat a podat sportovní výkon. Hlavní závod na 5 kilometrů bude opět součástí TÝMOVÉHO BĚHU 4 x 5 kilometrů. Všem účastníkům bude čas měřený časomírou a již nyní se těšíme na rekordmany trati, pro které připravíme ceny od našich sponzorů.

Letošní ročník nebude zaměřený pouze na běh, ale i na  pohyb dětí. Rodiče, když si půjdou zaběhat, nemusí se o své děti bát. Celé odpoledne se o ně bude starat parta zkušených odborníků s názvem SVIŠTI V POHYBU. Svišti v pohybu připraví pro malé účastníky do 12ti let DĚTSKÝ VÍCEBOJ pod značkou překonej sám sebe. Čeká je tak odpoledne plné zábavy a soutěží. Děti nesoutěží proti soupeřům, ale snaží se překonat své vlastní nejlepší výkony a překonávají tak sami sebe.

Pořadatelé Dobroběhu myslí také na VOZÍČKÁŘE, pro které připraví atletický ovál k poměření sil. A pokud se budou chtít přidat na trasu 5 kilometrů, cestu mají otevřenou. 

Vrcholem celého Dobroběhu bude SPOLEČNÝ BĚH PRO DOBROU VĚC. Cílem této akce není vyhrát, ale udělat si pohodové sportovní odpoledne pro celou rodinu a zároveň si uvědomit, že jsou mezi námi děti i dospělí, kteří musí se svým handicapem denně bojovat a my všichni je touto akcí chceme podpořit.

Nakonec všichni malí i velcí účastníci budou za své výkony odměněni originální medailí, speciálně vyrobenou jen pro Dobroběh od společnosti ERGONES - sociální firma.

Celou akci pořádá Dobré místo pro život a podpoří ji Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra 211, Mycí centrum Vytásek a fotbalisté SK Sigma Olomouc.

Startovné:

  • Děti do 15 let 100 Kč
  • Dospělí 300 Kč

Celá částka půjde ve prospěch všech dětí z rehabilitačního centra JITROCEL!

Online registrace, kterou snadno provedete na tomto odkazu, bude ukončena 7. září, po tomto termínu bude registrace možná již pouze na místě v den závodu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty