Pryč s turistickými standardy: film Balkan Trip i s Martinou Qweetko představí jedinečný Balkán!

Dlouho očekávaný snímek Balkan Trip z dílny olomouckých tvůrců dorazí v září na filmová plátna a nabídne divákům unikátní zážitek plný dobrodružství, kultury a nevšedních momentů. Filmem nás provede pětice neohrožených přátel v čele s moderátorkou Martinou Qweetko. O čem celý film bude a na co se můžete těšit? Tvůrci právě vydávají film o filmu.

Pětice přátel se společně vydává na výpravu napříč Balkánem s cílem objevit jeho skryté krásy, neobvyklá místa a poznat autentickou kulturu. Během cest zažívají plno dobrodružství, zábavy a vychutnávají si lahodné místní speciality.

Diváky celým snímkem provází charismatická moderátorka Martina Qweetko Procházková, která tento rok oslavila unikátních 30 let nepřetržitého moderování na jednom rádiu a stala se tak držitelkou českého rekordu v této disciplíně. Její humor a nadsázka dodávají filmu nezaměnitelnou atmosféru a intenzitu zážitků. „Pokud bych měla možnost si cestu zopakovat, jela bych okamžitě. Za nic na světě bych ty chvíle nevyměnila. Balkán – to bylo nejlepší cestování ever!“ dodává Martina při vzpomínce na natáčení filmu.

"Očekáváme, že náš film Balkan Trip přinese divákům nezapomenutelný zážitek, protože je zavede na neznámá místa a získají tak nový pohled na Balkán. Tato cesta nás obohatila o silné zážitky a my se o ně teď chceme podělit s diváky," říká režisér filmu Jiří Slečka.

Film o filmu: https://youtu.be/dBgQsdJKdIk


Kromě samotného filmu si mohou diváci v rámci slavnostní premiéry užít také vystoupení zpěváka Voxela, který do filmu poskytl svou píseň Trip.

Oficiální klip k písní Trip: https://youtu.be/Sh1ITlfcD-Q

„K písni Trip máme osobní vztah. V době, kdy vznikla, jsme byli kvůli natáčení na cestách. A protože ji právě non stop hráli v rádiu, přirostla nám k srdci a doprovázela nás po celou dobu. Jsem moc rád, že se to nakonec tak pěkně potkalo,“ doplňuje režisér.

Premiéra s koncertem a ochutnávkou balkánských specialit se uskuteční 8. září v kině Metropol. Vstupenky si mohou diváci zakoupit online za zvýhodněnou cenu na www.bit.ly/BalkanFilm

Pro více informací k filmu Balkan Trip navštivte webové stránky www.balkantrip.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty