Babí léto v Lošově: Oslava jídla, pití a dobrých sousedských vztahů

Výborné jídlo a pití čeká na návštěvníky 6. ročníku malého domácího festivalu Jak chutná Lošov, který se uskuteční v sobotu 9. září od 12 do 22 hodin na místním fotbalovém hřišti. Ve stáncích budou dobroty od malých producentů z obcí kolem Lošova a speciality z několika hostujících restaurací.

Na děti čeká bohatý doprovodný program. Foto: mv

Lidé ochutnají kávu z lošovské pražírny, trubičky ze Svatého Kopečka, řemeslnou zmrzlinu, pivo z pěti minipivovarů z okolí Olomouce, vína přímo od vinaře, domácí limonády, špízy, grilované ryby, steaky, trhaná masa, brambory z pece, palačinky, burgery, pizzu, sushi, originální zákusky, buchty a další dobroty.

Na své si přijdou i děti

„Chceme, aby se lidé na sklonku léta potkali se sousedy, pozvali celou rodinu, přátele a objevili chutě a vůně lokálních kvalitních podniků a dalších konceptů, které se mají určitě čím pochlubit,“ řekl pořadatel Pavel Vysloužil ze spolku Dobrý Lošov, který akci organizuje s komisí městské části, sportovním klubem a dobrovolnými hasiči.

Gastronomický zážitek doplní také pohodová muzika, bohatý program pro děti, nafukovací atrakce, malování na obličej, chemické pokusy z Pevnosti poznání Univerzity Palackého a aktivity Besipu.

Více na webu www.jakchutnalosov.cz





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty