V Hanušovicích vypuknou oblíbené slavnosti pivovaru Holba. Novinkou je škola čepování piva

HANUŠOVICE - V sobotu 2. září se otevřou brány pivovaru Holba v Hanušovicích pro všechny milovníky dobrého piva, hudby a zábavy. Návštěvníci se mohou těšit na kapelu DESmod, Walda Gang nebo zpěvačku Katarínu Knechtovou. Na čepu budou všechna piva Holba, lidé si navíc mohou zasoutěžit o hodnotné ceny a novinkou bude škola čepování piva. V ceně vstupenky na Pivovarské slavnosti je neomezená konzumace piv a vybraných nealko nápojů. Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

Pivovarské slavnosti v Hanušovicích se uskuteční už tuto sobotu. Foto: FB

„Každoroční oslavy piva v Hanušovicích jsou pro nás velký svátek. Areál pivovaru Holba se naplní hosty, až do noci hraje skvělá hudba, naše pivo se čepuje dokonale vychlazené a všude vládne pohoda,“ říká Lenka Kadlecová, brand manager z pivovaru Holba a s úsměvem dodává: „Takže neváhejte a přijďte si k nám do pivovaru v sobotu užít zábavu pod širým nebem s Jeseníky za zády.“

Hudební a pivní program

Oslavy vypuknou ve 12:30 hodin a na dvou scénách se budou střídat hudební interpreti. Na Šerák stage vystoupí například Šrouby a Matice, Thom Artway, Katarína Knechtová nebo Walda Gang. Druhá scéna nese příznačný název Horská stage a vystoupí zde kapely Husý krk, Wraní Woko, Pěnička nebo třeba kapela Sammael.  Závěr programu bude tradičně patřit velkolepému ohňostroji, který rozzáří nebe nad jesenickými horami.

Fajnšmekři se můžou těšit na první ochutnávku nefiltrovaného ležáku Václav 12 z edice Sládkův Tip, přímo z tanku čepovaného Šeráka a Keprník.

Tip pro lovce zážitků

V průběhu festivalu čeká fanoušky škola čepování piva pod vedením zkušených odborníků. Dozvíte se, jak správně pečovat o pivo, aby byla jeho chuť prvotřídní, a následně si to své načepované vypijete až do dna.

Třešničkou na dortu bude předpremiéra videoklipu kapely O5 a Radeček. Hosté Pivovarských slavností tak jako první uvidí oficiální klip k rádiovému hitu Hory, který vznikl ve spolupráci se značkou Holba. Kapela si navíc ke slavnostní předpremiéře klipu připravila pro návštěvníky malé překvapení.

Podrobné informace k programu jsou umístěny na webu www.pivovarskeslavnosti.cz.

Vstupenky si mohou zájemci koupit do pátku 1. září v předprodeji za 490 korun, a to ve Značkové prodejně pivovaru Holba. V den konání Pivovarských slavností budou vstupenky k dispozici online i na místě za 590 korun.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty