Koncert roku byl parádní. A slavný DJ pak poslal z Olomouce do Berlína pohled rodičům

I v Olomouci se dají dělat velké hudební věci. Po dubnovém koncertu legendárního zpěváka Iron Maiden Bruce Dickinsona to bylo sobotní vystoupení po celé Evropě známého dýdžeje Franse Zimmera, známého jako Alle Farben. Jeho sobotní noční show byla úchvatná a sám Berlíňan byl s Olomoucí také spokojen.

Foto: Galerie Šantovka

Do Olomouce dorazil zhruba v 21 hodin, pár minut po desáté už zdravil z pódia publikum, čítající něco mezi čtyřmi a pěti tisíci fanoušky. Alle Farben předvedl, jak se chová profi hvězda první třídy. Během krátké chvilky mezi příjezdem a začátkem vystoupení  se věnoval novinářům, od začátku své show neustále komunikoval s diváky a publikum dostával neustále do hypu. Až do půlnoci létaly nad plochou u Šantovky konfety, lasery řezaly noční oblohu a už tak žhavou atmosféru zvyšovaly velké pyrotechnické efekty. Farbenovy hity jako  Fading, She Moves (Far Away), Please Tell Rosie, Alright nebo Little Hollywood bavily a rozpohybovávaly publikum. Po skončení koncertu Alle Farben trpělivě věnoval svůj čas fandům a zejména fanynkám, které se s ním chtěly vyfotit. 

I sám dýdžej se nechal s olomouckým publikem fotit, pro své sociální sítě i pro osobní archiv. Návštěva v Olomouci, kde berlínský rodák přenocoval v hotelu Nutrend, se projeví i v jeho rodině - rodičům v Berlíně totiž brzy dorazí pohlednice z Olomouce. "Požádal jsem o nějaké pohlednice Olomouce, pošlu je domů rodičům. Dělám to tak pravidelně, že jim posílám pohlednici z míst, kde mám vystoupení," vysvětlil Alle Farben, když v šatně dával rozhovory pro média.  

Díky koncertu, na který stál lístek jen symbolickou stovku, teď dostane olomoucká organizace Dobré místo pro život hodně přes půl milionu korun na projekt Otevřeme zahradu hospice na Svatém Kopečku.  

Podle našich informací není oživení olomoucké hudebné scény ve formě koncertů Bruce Dickinsona a Alle Farbena u konce. V přípravě je prý další velké jméno. Zatím se sice tají, ale měla by to opět být extra třída. 

Foto: Rej.cz a Galerie Šantovka



Před Alle Farbenem vystupovala také tuzemská DJka Andrea Pomeje





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty