Noční DJ party vynesla pro zahradu hospice 570 tisíc korun! Na říjen se chystá druhá část oslav

Akce roku, která se odehrála v sobotu večer na ploše před Šantovkou, má velmi solidní výsledek pro jednu dobročinnou aktivitu. Díky fanouškům, kteří přišli na show Alle Farbena a dalších dýdžejů, se může dřív uskutečnit proměna okolí hospice na Svatém Kopečku.

Alle Farben | Foto: Milan Papežík / hudebni-scena.cz

Pořadatel DJ party, Galerie Santovka, předem avizoval, že veškerou tržbu ze symbolického vstupného věnuje na dobročinné účely. Později se dohodlo, že obdarovaným bude v tomto případě olomoucké sdružení Dobré místo pro život, které finanční dar využije pro realizaci projektu Otevřeme zahradu. Jde o projekt kultivování dříve zanedbaného prostoru okolo hospice na Svatém Kopečku a otevření zdejších zahrad pro veřejnost.

Po sobotní večerní hudební parádě teď na konto Dobrého místa při život přibude 571 400 korun.  

DJ party se konala v sobotu 2. září jako součást oslav desátých narozenin Galerie Šantovka. Oslavy budou pokračovat druhou částí v sobotu 14. října, opět nebudou chybět koncerty a další akce. Koncertní program nabídne show s Adamem Mišíkem, Lake Malawi, We are Domi a O5 a Radeček, hlavní hvězdou večera bude velmi nadějná mladá zpěvačka Pam Rabbit. V prostorách Galerie Šantovka budou od 10 do 22 hodin například adrenalinová vystoupení na akrobatických šálách, unikátní světelná show, různé interaktivní instalace, VR modely a simulátory letadel Boeing či Airbus na pohyblivých platformách, které zvýrazňují celkový zážitek ze hry, ale také například barmanská a sushi show a několik módních přehlídek.

Foto: Milan Papežík / hudebni-scena.cz

Alle Farben | Foto: Milan Papežík / hudebni-scena.cz

Alle Farben | Foto: Milan Papežík / hudebni-scena.cz



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty