Tohle je fakt pecka! Raduje se DJ Marek Berger

„Jsem strašně rád, že oslava mých padesátých narozenin motivovala lidi k pomoci skvělému projektu Otevřeme zahradu. Také mě těší, že jsme si všichni společně užili devadesátkovou párty v S-klubu v Olomouci a úžasnou akci prolnula snaha pomoct dobré věci. Pro projekt se vybralo neskutečných 107 tisíc korun. Díky všem, kteří přišli a přispěli,” komentuje svou narozeninovou sbírku Marek Berger.

DJ Marek Berger děkujeme narozeninovým hostům, kteří přispěli 107 tisíc korun na projekt Otevřeme zahradu. Foto: RH

Projekt Otevřeme zahradu je jedinečný projekt obnovy relaxační zahrady s příjemnou terasou a malou kavárnou pro klienty olomouckého Hospicu na Svatém Kopečku a pro veřejnost.

“Projekt Otevřeme zahradu pro hospic na Svatém Kopečku je velmi ambiciózní a jsem moc ráda, že jsem pro něj získala Markovo srdce. Není obvyklé, aby se oslavenec významného jubilea vzdal daru ve prospěch nějaké dobročinné aktivity. Markova velkorysost je dalším důkazem, že je Olomouc Dobrým místem pro život a moc mu za to děkuji,” uvedla předsedkyně spolku Dobré místo pro život a koordinátorka projektu Otevřeme zahradu Věra Zukalová.

Na projekt Otevřeme zahradu mohou zájemci přispívat i nadále online ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty