Šantovka zve na veletrh kroužků. Najděte pro své děti vhodnou aktivitu!

Druhý zářijový víkend se v Galerii Šantovka uskuteční oblíbený veletrh zájmových kroužků určený pro všechny děti, které hledají smysluplné využití volného času. Spolu se svými rodiči se v prostorách centra seznámí s řadou známých i nevšedních aktivit pro děti všech věkových kategorií. Představí se zde řada vystavovatelů nabízejících taneční, hudební, dramatické, výtvarné, jazykové, sportovní kroužky a zábavu pro nejmenší, ale také mateřské a základní školy, kluby a podobně. Stačí si jen vybrat!

Děti se mohou těšit také na soutěže, představení i zábavné ukázky. Foto: GŠ

„Veletrh zájmových kroužků plánujeme vždy na začátek září, kdy startuje školní rok. Právě v tomto období si mnoho dětí a rodičů vybírá pro své děti volnočasové aktivity. Malí zájemci mají jedinečnou příležitost si vybrat kroužek, který jim pasuje na míru,“ říká mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Taneční soutěž

Všechny aktivity si hosté budou moci vyzkoušet přímo v interaktivních expozicích, nebo vidět při vystoupeních na pódiu. Mohou se těšit také na úžasné exhibice, soutěže, představení i zábavné ukázky. Součástí veletrhu je také 7. ročník taneční soutěže ŠANTOVKA DANCE CONTEST.

Více informací najdou zájemci zde Veletrh zájmových kroužků nebo zde Galerie Šantovka





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty