Za týden vypuknou další oslavy: akrobati na šálách, světelná show, jaká tu ještě nebyla, i slavní hosté

Atraktivní hudební program, řada slavných osobností, světelná a akrobatická show, fotbalisté Sigmy i módní přehlídky! To vše si pro své hosty připravila Šantovka v rámci pokračování oslav desátých narozenin. Velká show vypukne již za týden v sobotu 14. října. Po zaplněných Smetanových sadech a fantastické večerní DJ party jde o druhou část párty, která se nyní odehraje přímo v prostorách centra a na koncertních stagích před ní. Na co vše se můžete těšit?

Audiovizuální show má být jedinečným zážitkem

Adrenalin i světelná show!

Návštěvníci se mohou těšit na adrenalinová vystoupení akrobatů, levitujících na dlouhých šálách mezi jednotlivými patry obchodní galerie. Mladší návštěvníci si určitě užijí různé interaktivní instalace, VR modely a velmi přesvědčivé simulátory letadel Boeing či Airbus na pohyblivých platformách. Přítomny budou virtuální stěny, unikátní audiovizuální taneční show na indoor stage. Na večer bude připravena unikátní audiovizuální show uvnitř galerie – v Olomouci taková ještě nebyla k vidění! Prostě jedinečný zážitek, jaký divákům bere dech.

Hvězdná hudební vystoupení!

Bez hudby nemůže být žádný pořádný mejdan. Na úspěšnou večerní DJ party ze září naváže další nadupaný koncertní program. A koho si Šantovka pozvala tentokrát? Na venkovním podiu vystoupí Adam Mišík, Lake Malawi, We are Domi (na snímku vpravo) a O5 a Radeček a Pam Rabbit. Tentokrát se můžete těšit na dvě hudební stage, jenž budou přesně tam, kde v září exceloval Alle Farben. Hvězdné tváře budou nejen mezi hudebníky, ale i mezi moderátory. Publikum bude bavit moderátor, influencer, herec a zpěvák Milan Peroutka, role moderátorky se zhostí také Barbora Krčmová, kterou mnozí jistě znají z OČKO TV a éteru Evropy 2.

Sportovní aktivity i fashion přehlídky!

Akci ozdobí i účast fotbalistů z SK Sigma Olomouc. Ti budou na dvou stanovištích v Šantovce nabízet aktivity pro děti, fanoušci se dočkají autogramiády hráčů i debaty s trenéry. Nejen páni si přijdou na své. Milovnice módy jistě ocení, že se během dne odehraje i několik fashion show a přehlídek. Světem módy vás provedou profesionální tanečníci, krásné kousky do šatníku předvedou i úspěšné účastnice soutěže Miss Šantovka.

Rozhodně se máme na co těšit. Nezapomeňte si akci dát do diářů a za týden na značkách. Celý program oslav najdete na webové stránce https://www.galeriesantovka.cz/narozky/14-rijna/


Fashion show

Akrobaté budou létat mezi patry obchodní galerie

Zábavné aktivity pro děti



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty