Petr Hapka a jeho potměšilí hosté: populární osobnosti vzdají poctu geniálnímu skladateli

Recitál mapující hudební perly legendárního českého skladatele a bonvivána Petra Hapky nabídne zábřežský kulturní dům v úterý 10. října. Od 19 hodin se zde v rámci projektu nazvaného Petr Hapka a jeho potměšilí hosté představí plejáda známých zpěváků a herců, které doprovodí orchestr pod vedením fenomenálního pianisty Petra Maláska.

Písně Petra Hapky zazpívá například i oblíbená herečka Petra Hřebíčková. Foto: zk

Pořad připomene nejen Hapkovu ranou písňovou tvorbu pro Hanu Hegerovou, ale také jeho spolupráci s největším tvůrčím partnerem Michalem Horáčkem a během večera zazní i Hapkovy nejsilnější filmové melodie. Ke spolupráci byly přizvány osobnosti, které Hapkovy písně interpretovaly v jeho posledním velkém projektu Kudykam. V alternacích tak na koncertu vystoupí široká plejáda interpretů: Petra Hřebíčková, Xavier Baumaxa, Veronika Khek Kubařová, Kateřina Marie Tichá, Hana Holišová, Jan Lota, Lenka Nová a další.

Zbývají poslední vstupenky

„Dát dohromady jakýkoli koncert v takové sestavě je hodně složité, protože všichni zúčastnění mají své kalendáře dost nabité. Ale pokud se to povede, je to pro diváky opravdový svátek,“ říká producent Michal Kindl. 

Poslední vstupenky na koncert, který nabídne zcela výjimečný a nadčasový umělecký zážitek, si mohou pořídit online na webové stránce kulturak.info nebo v zábřežském infocentru.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty